Kuvajte sa mnom 3 sata za 3 dana unapred
Da li i na koji način pripremate hranu unapred? Kako uspevate da organizujete sve aktivnosti uz kuvanje? Koliko vremena i novca odvajate za pripremu obroka?
Mnogi imaju poteškoće da odvoje vreme za kuvanje, izaberu zdrave recepte koji su ukusni, te prilagode stilove kuvanja godišnjem dobu i zdravstvenom stanju.
Pre 18 godina sam i ja bila na tom mestu, uz mnogo pitanja kako da kombinujem i pripremam zdravu hranu. Uz brojne mentore, formalne i neformalne edukacije, naučila sam da kuvam zdrava jela i to radim sa izuzetnom lakoćom. Danas mi je potrebno maksimalno 45-60 minuta dnevno da pripremim svoje visoko nutritivne i kvalitetne obroke.
Radujem se da budem vaša podrška na putu učenja kako se brzo kuva ukusna i zdrava hrana.
Kuvanje veće količine hrane
Pravimo veću količinu zdrave hrane odjednom, te se ona razvrstava za više obroka za 3 dana.
Podela obroka po porcijama
Pripremljene obroke raspoređujemo u porcije i određujemo kada ćemo ih konzumirati.
Priprema sastojaka
Dobijate unapred listu za kupovinu hrane, recepte, kao i preporuku za neophodan alat (npr. blender).
Ukoliko ste sprečeni da prisustvujete radionici uživo, snimak će vam biti poslat e-mailom uz dostupnost 7 dana.
Nakon izuzetno teške hemioterapije, svoju ishranu sam u potpunosti promenila 2005. godine, kada sam donela odluku da ću investirati sve svoje resurse u to da unapredim svoje zdravlje.
Korak po korak, svakog dana učila sam kako da efikasnije, kvalitetnije i brže pripremim obroke koji će mi pomoći u regeneraciji celog organizma, oporavku od karcinoma i sticanju nove životne energije.
Danas sam holistički nutricionista, sertifikovani health coach, autor 6 knjiga, a kao kreator i organizator „Purple Premium“ i „5 dana detoks programa”, cilj mi je da svim polaznicima programa omogućim i prikažem drugačiju perspektivu o tome šta znači zdrava hrana, kao i koliko jela bez mesa ili mlečnih proizvoda mogu biti ukusna.
Posle 10 godina aktivnog deljenja iskustva i znanja na društvenim mrežama, sajtu u vidu blog postova, recepata, kao i kroz knjige koje pišem, prvi put biram da svoje umeće kuvanja podelim sa svima vama. Dobro mi došli.
Radionica kuvanja traje 3 sata, od 18 do 21h.
Da, snimak možete odgledati 7 dana nakon objave radionice.
Nije. U slučaju da za neke recepte odlučim da koristimo rernu, daću vam modifikovane recepte kako biste pripremili adekvatnu zamenu za jela pečena u rerni.
Ne. Pregled recepata i lista za kupovinu hrane dobijaju se nakon kupovine radionice.
Da, svi recepti su veganski i bezglutenski.
Ne. Svaki put pripremamo različite kombinacije namirnica i jela.