5 DANA DETOKS PROGRAM

Tatjana Popovic Detoks

 

ZAŠTO NAM JE POTREBNA DETOKSIKACIJA?

 
Detoksikacija predstavlja proces otklanjanja štetnih materija iz organizma. Hrana, voda, vazduh, lekovi, stres, kozmetički proizvodi i niz drugih činilaca podstiču akumulaciju štetnih materija u našem organizmu iz godine u godinu. Svi ti otrovi usporavaju telesne procese, uzrokuju bolesti i onemogućavaju regeneraciju.
 
Detoksikacija, kao proces eliminacije toksina iz organizma, čini da se naše telo oporavi, obnovi energiju, vitalnost i uspostavi neophodnu ravnotežu.

 

 
Petodnevni detoks program je dostupan u tri grada u Srbiji – u Beogradu, Novom Sadu i Subotici. Tatjana je lično uključena u pripremu hrane, što sam koncept detoks programa čini posebnim. Svoje dugogodišnje kulinarsko iskustvo iz oblasti makrobiotike, vegetarijanstva, veganstva i bezglutenskog režima ishrane prenosi na sva jela koja ćete u toku programa imati na meniju.
 

KAKO PROGRAM FUNKCIONIŠE?

 
Tatjana Popovic Detoks

 
Tokom svih 5 dana programa, obroci će biti spremni za preuzimanje između 19:00 i 20:30 svako veče od nedelje do četvrtka, sa početkom konzumiranja obroka od ponedeljka ujutru do petka uveče. U paketu za jedan dan nalaziće se tri glavna obroka (doručak, ručak i večera), kao i dve užine. Svi obroci će biti označeni tako da znate koji obrok kada treba pojesti.
 
Zdrava, ukusna i pažljivo birana hrana u detoks programu omogućiće vam da se osećate sveže, poletno, lako i energično. Namirnice koje sačinjavaju petodnevni detoks meni jačaju imuni sistem, podstiču eliminaciju akumuliranih toksina iz organizma, utiču na mršavljenje i otkrivanje potencijalnih intolerancija na određenu hranu.
 

BENEFITI “5 DANA DETOKS PROGRAMA”

 

Ovim detoks programom zasigurno ćete podstaći promenu životnog stila i dotadašnjeg načina ishrane. Otkrićete da je zdravom hranom moguće otkloniti najčešće zdravstvene tegobe današnjice, a to su problemi sa varenjem, nadutost, gasovi, umor, nedovoljno energije, nesanica, problemi sa kožom, visok holesterol, visok krvni pritisak, glavobolje, migrene, alergije i brojne druge tegobe.
 

 

NAJČEŠĆI REZULTATI NAKON “5 DANA DETOKS PROGRAMA”

 

 • Smanjenje telesne težine u proseku od 2 do 5 kilograma ukoliko se ne odstupa od menija programa
 • Unapređenje rada organa digestivnog trakta
 • Smanjenje ili potpuna eliminicija nadutosti
 • Mnogo više energije
 • Otkrivanje intolerancije na određene namirnice ili grupu namirnica
 • Bolji san
 • Intenzivnije čulo ukusa
 • Lepša koža
 • Podstaknutost da klijenti nastave sa zdravim načinom ishrane

 

  

 PROGRAM UKLJUČUJE:

 

 • 3 glavna obroka (doručak, ručak, večera) i dve užine u toku 5 dana detoks programa servirane u staklenoj ambalaži umesto u plastici
 • Online konsultaciju (Skype, Viber, Whatsapp) u trajanju od 45 minuta u toku koje će vam Tatjana pružiti brojne preporuke i savete kako da nastavite sa zdravim načinom ishrane uprkos brojnim obavezama
 • Uvod u Terra health coaching program ukoliko vam je potrebna individualna podrška u ostvarivanju ciljeva vezanih za korigovanje načina ishrane, životnog stila i telesne težine
 • Nedeljni newsletter sa zdravim receptima i dve elektronske knjige “20 Totally Wellness smutija” i “30 saveta za jačanje imunog sistema”

 

 

5 DANA DETOKS PROGRAM PREDSTAVLJA VEGANSKI, NUTRITIVNO IZBALANSIRAN PETODNEVNI PLAN ISHRANE

 

 

Utisci o detoks programu:

 

“Odlučio sam se da uradim Tatjanin 5 DANA DETOKS PROGRAM, jer sam svakodnevno bio veoma umoran i želeo sam da očistim svoj organizam od nagomilanih toksina. Uspeo sam da smanjim telesnu težinu za 4,2kg svakodnevno sprovodeći fizičku aktivnost i prateći savete vezane za detoksikaciju. Nakon završetka programa se osećam lako, sa mnogo više energije. Tatjanin detoks preporučujem svima koji imaju slične tegobe i simptome.”

Dragiša P. | Preduzetnik


“5 DANA DETOKS PROGRAM je korak ka trajno ostvarenom balansu u ishrani. Najveći benefiti programa su stečeno znanje i posmatranje reakcija tela na zdravu hranu, upoznavanje sebe, kao dobar intro za višemesečne programe. Tatjanin detoks program preporučujem ljudima koji teže da bude okrenuti zdravijim namirnicama, kako bi mnogo bolje funkcionisali u ovom brzom tempu svakodnevnog života punog stresa.”
 
Ana J. | Marketing Menadžer 

“Pre početka 5 DANA DETOKS PROGRAMA osećao sam se umorno i nezadovoljno, sa željom da nešto izmenim u svojoj ishrani kako bih unapredio zdravlje, raspoloženje i san. Nakon završenog Tatjaninog detoks programa u hotelu Galleria, ostvario sam odlične rezultate. Pored toga što sam smršao 4kg, osećam se mnogo bolje, imam više energije, puno bolje spavam i ne budim se noću, a primetio sam i da se bolje nosim sa stresom. Promene podstaknute detoksom koje sam odlučio da zadržim su smanjeni unos kofeina, unos mnogo više vode i čaja, uz izbalansirane, zdrave obroke koji će mi pružati energiju. Petodnevni detoks program preporučujem svima koji žele da unaprede svoje zdravlje i kvalitet života, jer je ovaj program istinski inicijator pozitivnih promena.”

Tomislav S. | Selektor fudbalske reprezentacije Srbije 


“Odlučila sam se da upišem 5 DANA DETOKS PROGRAM kako bih se oslobodila toksina i nadutosti, pritom naučila da se hranim zdravije i korigovala telesnu težinu. Nakon zavšenog detoks programa, osećam se odlično, smršala sam 3kg i imam mnogo više energije za svoje svakodnevne aktivnosti. Preporučujem ga svima onima koji žele da koriguju telesnu težinu, uvedu zdrave navike u ishrani u svoj život, oslobode se osećaja nadutosti; za sve one koji žele da eliminišu toksine iz svog organizma! Obroci su veoma ukusni, sveži, daju energiju i hrane mišiće. Preporučujem i svima onima sa zdravstvenim problemima koji se odnose na probavne smetnje, intoleranciju na gluten i laktozu.” 

Jasmina M. | Life Coach 


“Uz pomoć Tatjaninog petodnevnog detoks programa uspeo sam da smršam 4,8kg i zaista sam uvideo prednosti prirodnih i zdravih namirnica. Osećam se fantastično, pun sam energije i dobrog raspoloženja. Ono što sam odlučio da zadržim u svakodnevnom režimu ishrane su sveže ceđeni sokovi, kombinacije mahunarki i integralnih žitarica, i tačno određeno vreme obroka. Ovaj program me je inspirisao da mnogo više vodim računa o sastavu namirnica i od sada će moje korpe u supermarketu uvek biti pune svežeg povrća i voća. Detoks program toplo preporučujem svima koji žele da se osećaju zdravije i zadovoljnije.”

Miroslav D. | Preduzetnik 


“Kada sam se po prvi put suočila sa sobom, svojom težinom, izgledom, lošim raspoloženjem, nezadovoljstvom, shvatila sam da moram nešto da promenim. U pravi čas sam se odlučila za detoks program koji je Tatjana promovisala, čvrsto odlučivši da primenim ovaj program na sebi i danas mogu reći da mi je to izmenilo život. Korigovala sam telesnu težinu, osećam se dve decenije mlađom, kao četrdesetogodišnjakinja, imam beskrajnu energiju i vedro raspoloženje. Sigurna sam da će ovo biti moj način života i da neću odustati, jer su rezultati i te kako uočljivi. Svi oko mene to primećuju i pitaju kako sam to ostvarila. Zahvaljujući upornosti i programu koja sam usvojila od drage Tatjane, to je sada moj stil života. Hvala Tatjani na beskrajnoj pomoći.”

Ljubica P. | Animator kulture


“Tatjani sam se javio jer sam saznao da imam problem sa štitnom žlezdom, koja je bila uvećana zbog loše ishrane, svakodnevnog stresa i nervoze. Nakon završenog detoks programa osećam se mnogo bolje, imam više energije i nastavio sam da sprovodim Tatjanine preporuke. Detoks preporučujem svima koji žele da unaprede svoj imuni sistem, varenje i podignu nivo energije.

Ivan D. | Grafički dizajner

 

PROČITAJTE OSTALE UTISKE OVDE

 

DSC06992

 

Termini prolećnih detoks programa biće objavljeni početkom 2018. godine.

 

Broj mesta je ograničen.
Cena programa uz online konsultaciju: 14.000,00 rsd. 

 

 

Za sva pitanja Tatjanu možete kontaktirati putem email adrese tatjana@totallywellness.com ili telefonom na broj 063 8920 894.

 

10347510_902464099845081_5048048059418908291_n12208530_884660078292150_5442717889334582060_nStory12009678_959598367464987_1428027938868446875_n