OD 2.3. DO 6.3.2020.

5 DANA DETOKS PROGRAM

Iz godine u godinu brojni činioci poput hrane, vode, vazduha, lekova, kozmetičkih proizvoda i stresa zajednički podstiču akumulaciju štetnih materija u ljudskom organizmu. Ovi činioci usporavaju telesne procese, uzrokuju bolesti i onemogućavaju da se osećamo poletno, zdravo i zadovoljno.

Jedan od prvih koraka ka unapređenju zdravlja predstavlja eliminacija industrijski prerađenih namirnica i okretanje prirodi. Na taj način imunom sistemu olakšavamo da brže i efikasnije zaleči zapaljenske procese, u ciju obnove nivoa energije, vitalnosti i uspostavljanja neophodne ravnoteže.

PROGRAM PODRAZUMEVA:

1

Uključenu dostavu za Beograd, Novi Sad i Suboticu

2

Bezglutenski, veganski, nutritivno izbalansiran plan ishrane

3

Namenjen je svima onima koji žele da steknu ili obnove zdrave navike u ishrani

4

U periodu od 5 dana unose se isključivo biljne namirnice

5

Program je podređen jačanju imunološkog sistema, korigovanju telesne težinu uz zdravu ishranu

6

Eliminaciju suvišne vode, otklanjanje nadutosti i drugih čestih tegoba savremenog doba

1

Svaki dan tri glavna obroka i dve užine

2

Glavni obroci su servirani u staklenoj ambalaži

3

Dostava obroka dan ranije, između 19h i 23h

KAKO PROGRAM FUNKCIONIŠE?

Svaki dan se konzumiraju tri glavna obroka (doručak, ručak, večera) i dve užine. Na svim obrocima je jasno označeno po kom redosledu se konzumiraju. Glavni obroci su servirani u staklenoj ambalaži, a ne u plastici, kako bismo potpuno isključili štetan uticaj ovog veštačkog materijala po organizam. Program počinje doručkom u ponedeljak, a završava se za pet dana večerom u petak.

Paketi sa hranom za svaki dan detoksa će biti dostavljani na kućne adrese prijavljenih na teritoriji Beograda, od nedelje do četvrtka, u periodu između 19h i 23h.

Lično ću biti uključena u pripremu hrane, što će koncept “5 dana detoks programa” činiti posebnim. Svoje dugogodišnje kulinarsko iskustvo iz oblasti makrobiotike, vegetarijanstva, veganstva i bezglutenskog režima ishrane preneću na sva jela koja ćete u toku programa imati na meniju.

5 DANA DETOKS PROGRAM

Kao kreator ideje, autor i organizator “5 DANA DETOKS PROGRAMA”, cilj mi je da svim polaznicima programa omogućim i prikažem drugačiju perspektivu o tome šta znači zdrava hrana, kao i koliko jela bez mesa ili mlečnih proizvoda mogu biti ukusna.

Ovim detoks programom zasigurno ćete podstaći promenu načina ishrane i životnog stila. Otkrićete da je zdravom hranom moguće otkloniti najčešće zdravstvene tegobe današnjice, a to su problemi sa varenjem, nadutost, gasovi, umor, nedovoljno energije, nesanica, problemi sa kožom, visok holesterol i krvni pritisak, glavobolje, migrene, alergije i brojne druge tegobe.

NAJČEŠĆI REZULTATI NAKON DETOKSA:

OVAJ PROGRAM UKLJUČUJE:

1

3 glavna obroka i 2 užine

2

Nedeljni newsletter sa receptima

3

Za rezervaciju dva programa popust 10%

4

Gratis 3 elektronske knjige

DATUM PROGRAMA

2.3. - 6.3.2020.

MESTO PROGRAMA

BEOGRAD

CENA PROGRAMA

149 € uključujući PDV i dostavu na teritoriji Beograda, Novog Sada i Subotice

PRIJAVA ZA
5 DANA DETOKS PROGRAM