Utisci klijenata o Totally Wellness programima

 
 
“We invited Tatjana Popovic to hold a short training on healthy eating for 100 people in our company. She held the attention of the room, teaching us about what to have on our plates  and how to eat. Tatjana is charming and quite humble and this makes her easy to relate to and talk to, so it was like chatting to an old friend! She answered all our questions, putting a humorous spin in her answers. We were very happy to have Tatjana and would be happy to recommend her for any project in the future.“
 
Antonija Vaci | kompanija eFront | Corporate Wellness

“Odabrala sam ovaj program da bih se oslobodila “težine” koju s vremena na vreme osećam u stomaku i da bih korigovala težinu. Moj najveći utisak o programu je izostanak menstrualnih bolova. Takođe, u toku programa nisam imala potrebe da jedem slatkiše i grickalice, pijem kafu. Prva dva dana sam imala periode gladi, ali posle sam bila sasvim sita. Ovaj program bih preporučila onima koji bi želeli da promene svoju ishranu na bolje (zdravije), ali i onima koji se već zdravo hrane, jer će saznati nešto novo. Naučila sam da je zaista važno da biramo šta unosimo u organizam i kako određene namirnice utiču na teskobe koje imam.”

Ana K. | Dipl.elektroinženjer | “5 dana detoks program”


“Prijavila sam se na “5 dana detoks program” najvise iz razloga što  sam želela da uradim nešto dobro za sebe. Hranim se uglavnom brzom hranom i neredovno…. Nakon programa sam primetila da se osećam dosta lakše, ne osećam nadutost, redovna probava i najbitnije nisam osećala glad ni jednog momenta. Ovaj program bih preporučila apsolutno svima! Naučila sam da treba da budem sebi na prvom mestu a ovo mi je stvarno pomoglo. Dobila sam neku ludačku snagu tela i uma. Mislila sam da treba mnogo više vremena da se promeni mišljenje o nezdravom načinu života. Ali ovo mi je dokaz da je sasvim dovoljno i 5 dana. Ponosna sam na sebe što sam napravila korak dalje. Nadam se da ću istrajati. Nemam apsolutno ni jednu primedbu, bilo mi je veliko zadovoljstvo upoznati vas.”

Marijana S. | Kozmeticar,stilista noktiju | “5 dana detoks program”


“Detoks sam ponovo upisala jer sam se u septembru oduševila programom i želela sam da ponovim i vidim kakvi će sada biti rezultati. Smršala sam 2kg. 🙂 Manja nadutost, izbacila sam višak vode, pojačano čulo ukusa, potpuno je nestala potreba za slatkišima i kafom. Detoks program bih preporučila apsolutno svima. Ne postoji osoba kojoj ovakav program neće pomoći da se oseća bolje, zdravije, poletnije… Naučila sam da osluškujem svoje telo, da nekada jedem a da uopšte nisam gladna.”

Maja P. | Ekonomista za turizam | “5 dana detoks program”


“Tatjanin program sam upisala iz razloga jer i ja primenjujem često detoks sa sokovima, htela sam da vidim i isprobam njenprincip rada i da vidim na koji način to radi. Najznačajnije promene koje sam primetila po završetku programa je da sam imala više energije, nisam bila pospana, nestala je nadutost koja se javljala zadnjih par meseci. Ovaj program preporučujem svima koji žele da se zdravo hrane i vode računa o sebi. Načila sam da se sve može kad se hoće, sa malo elana i truda sve se postiže. Zahvalna sam Tanji i njenom timu oko sebe za izvrsnu pripremljenost svih obroka, koji su bili izuzetno ukusni i lepo servirani u teglicama.”

Svetlana M. | Ekonomista | “5 dana detoks program”


“Prijavila sam se na detoks program zbog zdravih obroka, unapred pripremljenih da ne moram ja da mislim o tome, a i ne znam dovoljno o zdravoj ishrani, pa sam htela da vidim kako to izgleda kad nego stručan to spremi. Jako mi se svidelo, ukusno je, i nije mi bilo teško da to iznesem. Najznačajnije promene koje sam primetila tokom i po završetku programa je da sam pila više vode , koju inače ne pijem dovoljno, a ipak sam imala osećaj da sam “izgubila” višak tečnosti. Takođe, izgubila sam 1 -1.5kg, naravno nemam tu specijlanu vagu koja meri masti, vodu, mišice, pa ne znam na šta se ta kilaža odnosi. Ali svakako sam se osećala lakše. Ovaj program bih preporučila oni koji žele da vide šta je zdrava ishrana, možda nauče i dobiju ideju šta bi još mogli da uvedu u ishranu. Odličan uvod kako bi samostalno dalje nastavili u tom pravcu. Nakon programa sam naučila da mogu da se hranim zdravo i da to pozitivno utiče na mene. 🙂 Ideja i program su sjajni! Želim ti uspeh! Praticu redovno tvoj rad i svima ću ga preporučiti.”

Jelena M. | Ekonomista | “5 dana detoks program”


“Pored toga što sam se prijavila na ovaj program da naučim da se hranim zdravije, otklonim neke zdravstvene probleme, unapredim zdravlje, korigujem telesnu težinu, cilj je takođe bio da se kako fizicki tako i psihički bolje osećam, da budem zadovoljnija i srećnija sama sa sobom. Tatjana me je od prvog dana kako smo počele sa programom oduševila. Imala sam osećaj da me jedino ona u tom trenutku razume i da mi ona može pomoći da rešim problem koji sam imala. Za svako moje pitanje i nedoumicu je imala odgovor i razumevanje. Pomogla mi je da shvatim koliko je ishrana bitna za zdravlje. Kroz naše konsultacije mi je davala snagu da izdržim u ciljevima koje smo postavljale. Kada smo počele sa programom ništa nisam znala. I kako je vreme prolazilo, korigovala sam telesnu težinu, bol koji sam konstantno osećala u želudcu je nestao, takođe najvažniji cilj je ispunjen, da sam otklonila moj zdravstveni problem i da se mnogo, mnogo bolje osećam! Fantastično se osećam! S obzirom da jako volim da kuvam, naučila sam kako se kombinuju namirnice, šta se jede za doručak, šta za ručak, a šta za večeru. Takođe sam naučila da slatkiši nisu samo čokolade pune šećera, već chia puding sa šumskim voćem (meni omiljeni :)!! ), kuglice koje sam sama naučila da pravim od urmi, kakaa, kokosovog ulja i lešnika i mnoge druge recepte. Naučila sam šta su to zdrave masti i kako masaža toplim peškirom ima toliko prednosti za koje nisam znala. Tatjanu preporučujem onim ljudima koji imaju neki problem zdravstvene prirode, kao i ljudima koji žele da unaprede svoje zdravlje da bi bili zadovoljniji, srećniji. Ne ustručavajte se da potražite pomoć, Tatjana će vam biti podrška i kao prijatelj i kao Health Coach i u svakom trenutku je tu za vas. Naučiće Vas kako da balansirate vašu ishranu, vaše psihičko i fizičko stanje da dovedete u red. Ljubim te draga i hvala još jednom!”

Sanja A. | Dipl. ekonomista | Terra program


“Već sam učestvovala u Tatjaninom petodnevnom detoks programu i jedva sam čekala seminar u Subotici da bih svoje znanje dodatno nadogradila. Nadam se da će biti još novih seminara u budućnosti, jer ulaganje u zdravlje i znanje je nešto na čemu ne želim da štedim, a Tatjana svojom harizmom i energijom osvaja i prosto te ,,tera” na najsuptilniji mogući način da sebe i svoje zdravlje staviš na prvo mesto. Tatjana je na prizeman i realan način pojasnila svoj ugao cele ,,zdrava hrana – zdraviji život” filozofije, na način koji je inspirativan za svakoga ko sluša i želi da primenjuje. Potkrepljena je velikim znanjem, iskustvom i jednostavno i lako motiviše ljude oko sebe na male i velike promene životnog stila. Počela sam mnogo više pažnje da obraćam na etikete i deklaracije prilikom kupovine hrane, shvatila sam da hraniti se zdravo ne zahteva više vremena od standarnog načina kuvanja i pripremanja hrane, zapravo je mnogo brže i efikasnije. Važnost neprerađene hrane i njenog unošenja u organizam mi je oduvek bio jasan, ali Tatjanina širina i način prenošenja informacija su zapravo ono što je ostavilo najjači utisak na mene. Tatjanu, kao Health Coach-a, preporučujem onima koji žele da budu zdraviji, spremniji za otkrivanje novih vidika, mršaviji, poletniji i na kraju svakako i mnogo srećniji. Ne postoji ni jedna stvar koju bih promenila. Tatjana je jedna inspirativna mlada žena i volela bih da dopre do što većeg broja ljudi oko sebe. :)”

Josipa I. | Dipl. ekonomista | Totally Wellness seminar


Na “5 dana detoks program sam se prijavila po preporuci, da pokušam da smanjim holesterol i eventualno smanjim kilažu. Nakon programa se osećam laganije, šecer je sa 6,2-7 sada 5,8. Ovaj program bih preopručila onima koji žele i imaju mogućnosti da  se zdravije hrane. Tokom detoksa sam naučila da treba pokloniti pažnju i vreme svom zdravlju i zdravom duhu, takođe sam naučila za mene neobične kombinacije obroka, koje su me kupile. Zahvaljujem se na lepim i ukusnim obrocima.”

Spomenka B. | Penzioner | “5 dana detoks program”


“Želela sam da isprobam nov i zdraviji način ishrane, da proverim kako je izdražati pet dana bez šećera i da smanjim telesnu težinu. Najznačajnije promene koje sam primetila tokom i po završetku programa je odsustvo nadutosti, puno energije, dobro raspoloženje. Ovaj program bih preporučila onima koji žele da probaju nešto novo, razmisle o zdravijem načinu ishrane i urade nešto dobro za svoje zdravlje. Naučila sam da ono što unosimo u sebe u velikoj meri utiče na nas tokom dana, da nam hrana daje energju i da je važno da ona bude izbalansirana i zdrava. Prvog dana detoksa bez uobičajene ishrane (mesa, ugljenih hidrata) bila sam vrlo nervozna, od drugog je sve krenulo na bolje i sa uspehom sam završila program. Mislim da je moje telo zahvalno za detoks koji mu je pružen.“

Minja M. | Diplomirani komunikolog i NLP trener | “5 dana detoks program”


“Prijavila sam se na ovaj program da bih ubrzala metabolizam uvođenjem većeg broja obroka, da bih promenila navike, “odmorila” organizam od proteina, izbacila toksine i izgubila koji kilogram. Promene koje sam primetila su da pažljivije biram namirnice koje ću uneti. Osećam se dosta lakše, poletnije, imam više energije. Prvih par dana sam imala gasove i nadutost, ali se to vremenom promenilo. Očekivala sam bolju probavu ali nije bilo poboljšanja na tom polju. “5 dana detoks progam” bih preporučila onima koji žele da se osveste, počnu da žive zdravije, da očiste organizam od toksina, da krenu da rade na sebi… Naučila sam da treba da iskočim iz stereotipa na koje sam navikla kada je u pitanju kombinovanje namirnica, da budem otvorena ka novim stvarima (probam nove, drugačije namirnice).

Dragana P. L. | Konsultant za PR i organizaciju događaja | “5 dana detoks program”


“Na “5 dana detoks program” sam se prijavila sa željom da na pravi način okusim drugačiji način ishrane, koji ne bih znala sebi i svojoj porodici da organizujem sama. Najznačajnije promene koje sam primetila tokom i po završetku programa je da sam izgubila nadutost, pojavio se konačno lak osećaj i zadovoljstvo posle obroka, naučila sam da žvaćem 😉 i uživala sam u novim ukusima bez ikakvog osećaja gladi. Ovaj program bih preporučila onima koji žele na pravi način da unesu dobru promenu u svom životu na svim nivoima… Pored ishrane organizma ovakva hrana zadovoljava i dušu. Ovako nešto mi je bilo preko potrebno, da osvestim svaki zalogaj, da mom telu samo štete te preukusne slatke stvarčice kojih nisam znala da se zasitim i da apsolutno bez toga može da se lepo i lako živi. Tatjana, ime moje ;), hvala ti na ovom divnom načinu da nas uvedeš u nov način ishrane bez stresa. Tek sada shvatam da obrok ne mora da sadrži meso, sosove i krompir da bi bio ukusan… Porodično nam se potpuno promenio pristup ishrani na dnevnom nivou. Hvala puno!”

Tatjana P. | Pravnik i grafički dizajner | “5 dana detoks program”


“5 dana detoks program sam upisao kako bih mogao da steknem nova znanja, unapredim ishranu i očistim organizam. Nakon programa promene počinju brzo da se primećuju kroz povećanje energije, imam bolju koncetraciju, bolje raspoloženje, postaje se nekako lakši. Za vreme programa sam izgubio 3 kilograma. Ovaj program bih preporučio onima koji žele da promene stare poglede vezane za ishranu, koriguju težinu i shvate da je moguće smršati i osećati se dobro bez preteranog gladovanja. U toku detoks programa sam uvideo koliko je veliki uticaj hrane na naše telo i psihu. Značaj obroka na vreme koji doprinosi sitosti i nestajanje iznenadnih napada gladi, čini dan puno ugodnijim uz minimalno razmišljanje o hrani. Hvala Tatjana na ovom lepom iskustvu.”

Enes P. | Diplomirani Ekonomista | “5 dana detoks program”


“Prijavila sam se na detoks program budući da sam ceo život fizički aktivna i u treningu, većinom sam upoznata sa zdravom ishranom i redovno je koristimo kako ja, tako i moja porodica. Htela sam da proverim da li sam na dobrom putu, te ujedno da saznam i nešto novo. Tatjana mi je pomogla tako što mi je odgovorila na pripremljena pitanja, kao i na neke nedoumice svojim vlastitim iskustvom, te me upoznala sa novim namirnicama. Najznačajnije promene koje sam primetila po završetku programa je još veća rešenost da ostanem na ovom putu, da nastavim da svojoj porodici pripremam zdrave obroke, da budem primer svojoj deci. Takođe da mogu da dam konkretne savete vezane za ishranu i mojim klijentima, na treninzima. Tatjanu preporučujem onima koji bi želeli da unaprede svoj način ishrane prvo kao preventivu i ulaganje u budućnost, a posebno onima koji su, nažalost, već oboleli. Smatram da Tatjana ima poseban pristup osobama koje prolaze kroz tešku fazu i da im pruža neverovatnu podršku. Hvala za divno predavanje i energiju koju ste podelili sa nama, nadam se da će dopreti do što više ljudi. Sve najbolje u daljem radu!”

Tijana I. | Profesor fizičkog vaspitanja – diplomirani kineziterapeut | Totally Wellness seminar


“Suština je zdravlje, kako moje tako i zdravlje moje porodice, uz to ako izgubim koji kilogram neću se ljutiti. 😉 Pripremanje zdravih obroka mi je bio prioritet, ali sam dobila mnogo više od toga na seminaru. Tatjana mi je svojim primerom pomogla da ostvarim svoje ciljeve. Ja sam osoba koja pre svega prvo gleda, pa onda sluša nekoga. Pričati znaju mnogi, ali dela su drugo. Nakon programa sam primetila da moj boravak u supermarketu traje mnogo duže nego do sada. Prošlo je 3 dana od seminara, od tada čitam svaku deklaraciju! Tatjanu, kao Health Coach-a, preporučujem svima. Bez razlike imali neku dijagnozu ili bili zdravi na papiru smatram da svi možemo bolje i više da brinemo o svom zdravlju u globalu. Jedno veliko HVALA!”

Suzana S. | Ekonomista | Totally Wellness semina


“Volim ovaj način ishrane i nije mi stran. Primetila sam da se tokom i nakon programa osećam mnogo bolje, a pored toga sam naučila da su disciplina i uživanje bitni u svakom pogledu. Sve pohvale za “5 dana detoks program”.

Gabrijela Đ. | Knjigovođa | “5 dana detoks program”


“Tatjana mi je pomogla da shvatim koliko je ishrana bitna za zdravlje i za rezultate na duge staze. Tokom programa sam naučila šta je zdrava hrana, kako se kombinuju namirnice. Zavolela sam kuvanje i naučila da uživam kako u spremanju tako i u konzumiranju zdrave hrane. Tatjanu preporučujem onima koji žele da unaprede svoje zdravlje, da se osećaju bolje, da se upoznaju sa novim namernicama i nauče kako da ih kombinuju. Prezadovoljna sam Terra programom, prezadovoljna sam Tatjanom, koja sa puno ljubavi i razumevanje prenosi svoje znanje i veštine iz oblasti ishrane, a i iz života. Terra program je moj najbolje uložen novac.”

Aleksandra V. | Diplomirani Ekonomista | Terra program


“Imala sam previše informacija o zdravim stilovima života do kojih sam dolazila putem razne literature, koje je trebalo jednostavno posložiti i postaviti na svoje mesto. Ovaj seminar mi je u tome pomogao… Jednostavno mi je jasnije mnogo toga, a moje znanje o zdravoj hrani i zdravim životnim navikama značajno dopunjeno! Shvatila sam kolikoje važno osluškivati sebe, voditi se intuicijom i iskoristiti znanje o nutricionizmu u cilju boljeg kvaliteta života, većeg zadovoljstva i posebno boljeg zdravstvenog stanja. Tatjanu preporučujem onima koji žele da steknu i unaprede znanje o zdravim stilovima života…”

 

Dragana M. | Diplomirani psiholog | Totally Wellness seminar


“Tatjana mi je pomogla svojim savetima i iskustvom da zavolim sebe više i samim tim pomognem sebi da budem zdravija i lepša. Tokom seminara sam naučila puno novih informacija o prirodnim načinima i sredstvima koji mogu pomoći čoveku u svakodnevnoj borbi za zdravlje i lepši i bolji život. Tatjanu, kao Health Coach-a, preporučujem onima koji žele pre svega da promene način života,da budu zdraviji, da vode računa o sebi i svojoj porodici. Hvala za jedan kvalitetno ispunjen dan, hvala za nesebične savete i preporuke. Divna si osoba, ostani takva… Svako dobro tebi i tvojoj porodici. Puno uspeha u daljem radu i životu.”

Dragana L. | Knjigovođa | Totally Wellness seminar


“Prijaila sam se na seminar kako bih otklonila zdravstvene probleme i naučila da se zdravije hranim i ophodim prema sebi. Tatjana mi je svojim znanjem i iskustvom pomogla da ostvarim svoje zacrtane ciljeve. Nakon završenog seminara se osećam odgovornije. Tatjanu preopručujem onima koji žele da steknu kvalitetno znanje o nutricionizmu za sebe, svoju decu i svoje najbliže.”

 

Ivana S. | Tehničar za pejzažnu arhutekturu | Totally Wellness seminar


“Za Totally Wellness seminar sam se prijavila da bih naučila da se hranim zdravije i da slušam svoje telo. Tatjana mi je pomogla da uvidim koliko, pored ishrane, ima još mnoštvo bitnih faktora koji utiču na zdravlje, a da je hrana samo jedan delić slagalice do putpunog zdravlja i sreće. Što se same ishrane tiče naučila sam koliko su bitni prelivi za salate kako mi iste ne bi dosadile, a isto tako da ne treba biti ekstreman i ići u krajnost, te da osluškujem svoje telo i da nije toliko strašno pojesti parče mesa, ako telo to traži. Najznačajnije promene koje sam primetila po završetku seminara je velika motivisanost za radikalne promene i da sam jedino ja ta koja može sebi pomoći. Tatjanu preporučujem svima koji žele da ostatak svog života provedu u miru i blagostanju. Tatjana, Imam samo reči hvale. Želim ti svu sreću ovog sveta i uspeha u daljem radu. Našem svetu su potrebni ljudi poput tebe. Od srca hvala!”

Ana K. | Dipl. ekonomista | Totally Wellness seminar


“Trudim se da se inače zdravo hranim, ne sasvim i u potpunosti, ali koliko god ja to mogu, da. Ovim detoksom želela sam 5 dana gotovo bez greške da jedem samo i isključivo zdravu hranu, kako bih dala svom organizmu sve sto mu zaista treba. Najznačajnije promene koje sam primetila tokom i po završetku programa je da imam sve manji osećaj gladi. Zapravo, samo prvi dan je bila kriza između ručka i večere, narednih dana ne. Sitost je bilo prisutna gotovo stalno. Ovaj program bih preporučila onima koji žele da zaista uživaju u pravim ukusima hrane i da “očiste” svoj organizam od svih eventualno nezdravih namirnica. Oni koji žive u ovom stilu potpuno, prvo moj duboki naklon, drugo, morate probati Tatjanine obroke. Stvarno su izvrsni! Naučila sam da mogu da budem sita i bez popularne nezdrave hrane, kako samih namirnica tako i konkretno pripreme samog obroka.”

Milica O. | Master student | “5 dana detoks program”


“Oduvek me interesovala zdrava ishrana i želela sam da probam kakav ću efekat postići za tih 5 dana. Najznačajnije promene koje sam primetila tokom i po završetku programa je da se budim odmornija, sa više energije, zadovoljnija jer znam da radim dobru stvar za sebe i svoje telo, nema nadutosti, osećaja težine u nogama, kvalitetniji ten. “5 Dana Detoks Program” bih preporučila onima koji žele da poboljšaju svoje zdravlje, naprave prvi korak ka promenama u načinu ishrane, pripremanju i kombinovanju hrane. Naučila sam da mogu bez kafe, žvaka, slatkog posle ručka, jedenja kad mi je dosadno i između obroka. Naučila sam da svaki zalogaj dobro sažvaćem, da pijem dovoljno tečnosti, da sam istrajnija i doslednija nego što sam i mogla da zamislim. Hvala predivnoj Tatjani i njenom timu na svemu! Jedva čekam nastavak tek započete priče.”

Maja P. | Agent prodaje | “5 dana detoks program”


“Želja da naučim da se hranim zdravije, slušam svoje telo, otklonim neke zdravstvene probleme i unapredim zdravlje me je navela da se prijavim na Totally Wellness seminar, gde mi je bilo predivno. Sada imam plan i rešenost da promenim stvari u svom životu. Dobili smo snagu da se probudimo i ponovo počnemo da se borimo za svoju sreću. Ti si jedno predivno biće Tatjana, inspiracija i pokretačka energija, i preporučujem te onima koji žele ponovo da blistaju!”

Ivana N. | Vaspitač | Totally Wellness seminar


“Tatjanu pratim već duže vreme. Počela sam sa smutijima, i vrlo brzo sam poželela i da probam ovaj program. Ulivalo mi je poverenje Tatjanino iskustvo, posvećenost i profesionalnost, i nisam se dugo dvoumila. Već duže vreme sam osećala kao da mi je potrebna neka promena u ishrani. Tokom programa nisam osetila glad ni jednog momenta, obroci su bili i više nego dovoljni, i osvežavajući. San mi je bolji i budila sam se sa lakoćom, što ranije nije bio slučaj. Vodu ranije nisam pila više od 2 do 3 čaše dnevno, u toku programa bez problema sam popila po 2 litra dnevno i još mi se tražilo. Izuzetno mi je prijala uobročenost i iznenadila sam se koliko mi hrana uveče nije bila neophodna. U današnje vreme kada se propagira zdrava ishrana, i kada u želji da budemo zdravi lutamo između zdravih namirnica i onih koje se samo tako reklamiraju, jako je teško naći pravo rešenje. Tatjana svojim nesebičnim i profesionalnim savetima može pomoći svakome ko želi da promeni i unapredi svoju ishranu. Tokom programa sam naučila da moram da spavam bar 7 sati i da moram imati obroke u tačno određeno vreme. Bez kafe se može. Nemam primedbi samo ovako nastavite mi smo srećni što neko kao ti živi u Srbiji i može da nam pomogne.”

Marija V. | Dipl. defektolog | “5 dana detoks program”


“Osnovni ciljevi na početku programa su mi bili da naučim da se hranim zdravije i da unapredim zdravlje. Tatjana mi je pomogla korisnim savetima i novim informacijama. Prošao je tek jedan dan od održanog seminara, a promena je već evidentna, kupila sam čia semenke, proteine, kokosovo ulje, japanske šljive… Verujem da će mi konzumacija super hrane unaprediti zdravlje. Tatjanu, kao Health Coach-a, preporučujem onima koji žele da unaprede svoje zdravlje, budu puni energije, imaju lepo i jako telo. Totally Wellness seminar je jasan, pregledan, konkretan. Tatjana, samo tako nastavi!”

Marina R. | Master ekonomista | Totally Wellness seminar


“Tragajući za odgovarajućim načinom ishrane, istražujući i eksperimentišući sa najrazličitijim pravcima, od hrono do ishrane sirovom hranom, sa osnovnim ciljem da živim zdravo i dugo, nekako slučajno a opet taman kada treba naišla sam na Tatjanu. Počela sam od “5 dana detoks programa” i nakon postignutih odličnih rezultata I odličnog osećaja za samo 5 dana, znala sam da ću sigurno nastaviti i sa tromesečnim programom konsultacija sa njom.  U toku tog programa lagano sam se oslobodila 5kg viška što je najmanja stvar koju sam postigla. Kroz tri meseca potpunog poverenja, podrške, nesebičnog deljenja znanja i informacija, motivacije, zajedničkog postavljanja ciljeva, malo po malo uvodeći jednu po jednu zdravu naviku, uz Tatjaninu pomoć vratila sam se kuhinji i naučila da spremam zdrave obroke a da ne provedem čitavu večnost u njoj. To su mi omogućili brojni saveti u vezi sa načinom pripreme određenih vrsta voća i povrća, dobrim kombinacijama koje mi do tada nisu bile poznate kao i divnim receptima. Unapredila sam navike u vezi sa ishranom, ali i neke druge aspekte koji se tiču zdravlja. Naučila puno o primarnoj hrani i postizanju opsteg balansa, o vežbanju, čitanju etiketa, nezi i duhovnom razvoju. Ne bih da zvuči kao fraza, ali Tatjana je jedan dobar čovek, jedna divna devojka koja me je “kupila” svojim stavom, otvorenim pristupom i iskrenošću. Nastavila je da bude uz mene i nakon programa, a ja sam nastavila da joj šaljem svoje impresije o njenim receptima i motivišućim postovima i svime što sam od nje naučila i dalje učim. Drago mi je što sam svoj život obogatila jednim tako divnim poznanstvom. Tatjanu preporučijem svima koji žele da žive zdravo i dugo.”

Radmila B. O. | Arhitekta | Terra program


“Tanja ima potpuno drugačiji pristup zdravoj ishrani i načinu života od svih metoda koje sam do sad isprobala, a koje su davale kratkoročne efekte. Svojim blagonaklonim pristupom i nerigoroznim metodama u samom startu stekla sam poverenje i nisam imala apsolutno nikakav otpor. Naučila me je kako da zadovoljim sve svoje potrebe na zdrav i nitritivno izbalansiran način, a da se pri tome ne lišavam ničega što volim. Zahvaljujući Tanji sa neverovatnom lakoćom sam potpuno promenila način ishrane, a osećam se mnogo zadovoljnije nego ranije. I što je najvažnije sve što sada jedem i pripremam je vrlo ukusno, a zdravo! Otkako se hranim u skladu sa Tanjinin savetima imam više energije. Nema više pospanosti posle obroka, nestali su svi problemi koje sam ranije imala usled nepravilnog kombinovanja i spremanja hrane, kao što su nadutost, oticanje, zadržavanje vode… Tanju bih preporučila svima! Onima koji imaju problem sa viškom kilograma, a žele da na zdrav i lak način smršaju. Onima koji žele da se osećaju lako i poletno bez velikih odricanja. Onima koji žele da unaprede svoje znanje i reše sve nedoumice u vezi sa zdravim načinom života. Tanja je jedno divno stvorenje koja svakog klijenta posmatra kao individuu i u skladu sa Vašim dosadašnjim navikama, potrebama i načinom života predlaže vam i uči vas kako da promenite svest o tome šta je dobro za vas a šta ne, a pri tome ni u jednom momentu vam ne postavlja apsolutno nikakve zabrane. Tanja, jedno veliko hvala na svemu. Privilegija je upoznati te, družiti se sa tobom i nastaviti sa upražnjavanjem preporučenih saveta bez ikakvog odricanja, a uz veliki osmeh i zadovoljstvo. Pomogla si mi da posle mnogo lutanja konačno uživam u hrani bez griže savesti.“

Irina P. | Diplomirani ekonomista | Terra program


“Tatjanu sam slučajno pronašla preko Instagrama, a odmah potom sam poželela da saznam više. Oduševila sam se njenom životnom pričom u borbi protiv raka. Nakon opširnog razgovora sa njom, odlučila sam se za program od tri mjeseca. Tokom tog putovanja, Tatjana mi je postala prijatelj i osoba koju jako cijenim, a posebno njen trud da pomaže drugim ljudima. Što se tiče programa, dala mi je alate i znanje koje imam za čitav život. Kao što ona govori: ”To nije dijeta, to se zove zdrava isharana”, nije cilj da u toku ova tri mijecesa damo sve od sebe da bismo se kasnije vratili na stare, loše navike. Cilj programa se ogleda u tome kako promijeniti svoje misli o hrani, da ona bude zanimljiva i ukusna, kao i da proširimo znanja kako bismo i svojoj dijeci i bliskima mogli pomoći. Dobila sam znanje koje vrijedi više od svih para, a i prijatelja u Tanji, kojeg ogromno cijenim. Preporučujem je svima koji žele da promijene stil života ili uvedu nove i zdrave namijernice i nauče više o zdravoj ishrani.“

Ana O. | Službenik | Terra program


“Želim  da podelim sa vama moje oduševljenje mojim izborom da se uključim u Tatjanin Detox program.  Mnogo se priča o zdravoj ishrani i prirodno je da svi težimo  tome onako kako najbolje znamo. Priznajem da nisam uvek bila najsigurnija koja hrana je mom  telu najveći dar, pa sam malo lutala… Kada smo spremni za nešto  to nam dolazi u život…  I tako je u moj život došla Tatjana Popovic. Detox program koji je osmislila, za mene je potpuno otkrovenje! Način  na koji nam je spremala i pakovala obroke, energija  i lakoća te hrane su me fascinirali… Boje, ukusi, pakovanje – njena dostupnost za svaku osobu, strpljenje i znanje. Posebno me je oduševilo to, koliko se moje telo radovalo svakom obroku! Ako zaista želite da promenite način ishrane i nešto najbolje za svoje telo – kontaktirajte Tatjanu Popović.”
 
Jelena M. | Energetski terapeut | “5 dana detoks program”

 “Muž i ja smo se prijavili generalno na “5 dana detoks program” zbog poboljšanja kvaliteta svog zdravlja. Ja sam imala problema sa nadutošću, manjokom energije, a muž sa viškom kilograma. Najznačajnije promene koje smo primetili tokom i po završetku programa je da je moja nadutost nestala, bila sam puna energije i imala mnogooo kvalitetniji san. Moj muž je izgubio tri kilograma i njegov metabolizam se ubrzao, osećao se punim energije. Ovaj program bih preporučila onima koji žele da očiste svoje telo od nakupljenih toksina i poboljšaju kvalitet svog zdravlja. Oboje smo uverili koliku moć hrana ima na naš život, koliko može pozitivno da utiče na misli, raspoloženje i obavljanje svakodnevnih obaveza i fizičkih aktivnosti. Uživali smo u divnim, potpuno za nas do sada drugačijim obrocima spakovanim u čudesnim teglicama zdravlja i ljubavi. Lično bih želela da zbog sebe, svog muža i deteta naučim što više o zdravoj ishrani kroz Tatjanine programe. Veliki pozdrav i veliko hvala dragoj Tatjani.”

Radmila B. N. i Stanko N. | dipl.ekonomisti | “5 dana detoks program”


“Upisala sam “5 dana detoks program” da bih očistila organizam od toksina i napravila dobar temelj za primenu zdrave ishrane koju odavno istražujem. Tokom programa osećala sam se “lakše”, imala sam puno energije, ni jednog momenta nisam osetila glad i program završila sa 2,5kg manje. “5 dana detoks program” bih preporučila onima koji žele da naprave korak više prema savršenom zdravlju. Tokom programa sam naučila da sve što poželim mogu, kao i to da su moj um i telo povezani i da mi zdrava ishrana daje puno samopouzdanja. Dopalo mi se što je Tatjana osmislila obroke od veoma dostupnih namirnica a pri tom veoma ukusne.”

Radmila B. O. | Arhitekta | “5 dana detoks program”


“Upisala sam “5 dana detoks program” zbog čišćenja organizma. Najznačajnije promene koje sam primetila tokom i po završetku programa je više energije, osećaj lakoće i zadovoljstva, gubitak 1,5 kg. Ovaj program bih preporučila onima koji žele da se osećaju bolje, zadovoljnije,  zdravije, kao i onima koji hoće da započnu proces gubitka kilograma na zdrav, lak i ukusan način. Tokom ovog programa sam naučila da i sirova hrana može biti veoma ukusna i u potpunosti zadovolji svačije potrebe. Po prvi put u životu mi se desilo da posle nekog detoksa (a isprobala sam ih dosta) imam želju da nastavim da se hranim po Tanjinim uputstvima. Inače veliki sam gurman i nisam mogla da zamislim dan bez mesa i jake hrane, ali hrana koju je Tanja pripremala u ovih 5 dana u potpunosti je zadovoljila sve moje potrebe. Ni jednog trenutka nisam imala potrebu za slatkišima, koje inače obožavam. Da mi je neko rekao da ću moći da uživam u sirovoj hrani ne bih mu verovala. Jedva čekam nastavak edukacije sa ciljem da se sama osposobim da spremam zdrave, a ukusne obroke. Tanja hvala ti!”

Irina P. | Sportski menadžer | “5 dana detoks program”


“Smatram da je prvi korak ka zdravom načinu ishrane baš ovaj program. Najznačajnije promene koje sam primetila tokom i po završetku programa je da je višak vode iz organizma nestao. Nema bolova i težine u stomaku. Imam više energije. “5 DANA DETOKS PROGRAM” bih preporučila onima koji svoj hram zvan telo neguju i žele da dočekaju zdravu starost. U toku toku detoks programa naučula sam da slušam svoje telo. Hvala puno na ovom programu, od velike je pomoći pri prvim koracima menjanja načina ishrane.”

Jelena L. | “5 dana detoks program”


“Upisala sam detoks program jer sam  želela da očistim svoje telo od toksina i nezdrave hrane koju sam unosila! Jednostavno da naučim da se hranim zdravo! Pošto imam problem sa oticanjem,  tokom programa sam primetila da mnogo manje zadržavam vodu! Svi koji žele da nauče da se hrane zdravo i otkriju šta im je smetalo u njihovoj dosadašnjoj ishrani bi trebali da se prijave na ovaj program. Tokom programa sam naučila da ne moram da jedem brzu hranu i slatkiše koji mi uopšte nisu nedostajali! Imala sam više energije i nisam bila umorna! Ja sam oduševljena sa programom i divnom Tatjanom!”

Olja G. | “5 dana detoks program”


“Želja da smršam na najzdraviji način je doprinela da se prijavim na “5 dana detoks program” i time načinim prvi korak ka osnovnom cilju. Svima toplo preporučujem detoks, jer je veoma lepo zamišljen ceo program i pre svega nije težak.”

Ekaterina P. | Management | “5 dana detoks program”


“5 dana detoks program” sam dobila kao nagradu, ali i da nisam sigurno bih ga upisala zbog unapređenja svoje ishrane. Najznačajnije promene koje sam primetila tokom i po završetku programa je neverovatan osećaj lakoće i prijatnosti. Preporučila bih detoks program onima koji žele da unaprede svoju ishranu i da probaju nešto novo. Tokom programa sam naučila da  je moguće super se osećati i uz mnogo manje hrane, i da je veoma značajno da postoji satnica u toku dana kada uzimamo obroke. Kada to postoji nema gladi. Volela bih da je detoks program trajao duže.”

Jelena M. | Diplomirani biolog | “5 dana detoks program”


“Pre početka programa sam držala razne dijete, čitala raznorazne savete o zdravoj ishrani i uopšte o zdravom načinu života, sve to me je zbunjivalo jer nisam znala šta od toga da koristim, šta je dobro za mene, i uz sve to sam se jako loše osećala imala sam konstantno drhtavice i veoma česte promene raspoloženja, napade anksioznosti i konstantne osećaje krivice zbog ogromnih porcija slatkiša i junk food-a pojedenih nakon raznih dijeta. Vrtela sam se u začaranom krugu intrenet saveta i oprečnih mišljenja. Tek kada sam upoznala Tatjanu i uz njene savete znala sam da radim pravu stvar i da će mi ovaj način ishrane dugoročno doneti benefite u svakom smislu. Tatjana je divna osoba, prepuna znanja i uz njene savete sam osećala sigurnost da će mi novi način ishrane doneti mnogobrojne zdravstvene benefite. Iz dana u dan sam se osećala bolje. Zajednički smo određivale ciljeve prilagođene mojim obavezama i tempu života. Veoma sam zahvalna što sam upoznala Tatjanu koja me je naučila kako da mi moje zdravlje bude na prvom mestu. Svaki recept, svaki savet koji mi je dala je imao i naučno i logično objašnjenje, tako da sam joj verovala od prve do poslednje konsultacije bez imalo sumnje. Nakon završetka programa ja sam promenila više loših navika, nivo energije mi se povećao, kosa je prestala da mi opada a pre ovoga sam probala razne metode koje mi nisu pomagale, smanjila sam telesnu težinu i počela mnogo više da treniram, nemam više promene raspoloženja, napadi anksioznosti skoro da su nestali, i generalno se osećam kao nova osoba. Od usporene, pospane, trome i anksiozne osobe ja sam postala jedna vedra osoba koja ima volju za životom i jedan novi polet i sada sa sigurnošću tvrdim da ono što unosimo u sebe utiče na naše psihičko i fizičko stanje, definitivno nije fraza niti neki brzi recept iz ženskog časopisa, zaista je 100% istinito da je naše telo naš hram i da ga moramo negovati i da bez zdravog tela nema ni zdravog duha, kako su nas od malena učili u zdravom telu je zdrav duh… Tatjanu preporučujem svima koji žele da unaprede svoje zdravlje, da uvedu zdrave navike u svoj život i onima koji žele da otkriju ceo jedan novi svet divne, zdrave i ukusne hrane. Pre početka programa sam bila skeptična prema online edukaciji, nisam mogla da zamislim kako će sve to da izgleda, ali sam ubrzo shvatila da je to upravo prednost ovog programa jer mi je bilo lakše da budem iskrena i da iskreno priznam Tatjani svoje užasne navike prejedanja slatkišima, kojih bi se sramila otvoreno reci u direktnoj komunikaciji. Lako mi je bilo da otvoreno kažem ko sam, što je olakšalo ceo proces jer je Tatjana znala gde je problem i znala je kako da mi pomogne. Hvala Tatjana sto postojiš!”

Danijela I. | Diplomirani inženjer industrijskog inženjerstva i menadžmenta | Terra program


Utisci klijenata“Tatjana me je svojim savetima usmerila na pravi put, naučila me je kako da unapredim svoje zdravlje i kako da uvedem zdrave namirnice u svoju ishranu. Prošlo je 5 dana od završetka programa i primetila sam da svaki obrok planiram i razmišljam šta unosim u svoj organizam. Uvela sam dosta povrća pri svakom  obroku. Tatjanu preporučujem ljudima koji žele da uvedu zdrave navike u ishrani, onima koji žele da smršaju ili reše neki svoj zdravstveni problem. Tatjana je jedna visoko edukovana i čista duša koja se sa puno ljubavi posvećuje svakom klijentu. U toku seminara je sa nama nesebično delila savete i čitav koncept programa je odlčan! Vrlo mlada osoba, duhovita, topla, puna znanja i ljubavi prema svom poslu i ljudima! Htela bih ovoj sjajnoj zvezdi da poželim puno uspeha u ostvarenju svojih planova i da joj kažem da je volim! Zahvalna sam što si ušla u moj život!”

Kristina Z. | Marketing menadžer u turizmu, fitness trener | Totally Wellness seminar


“Hvala ti mnogo na tvojoj motivaciji, energiji i korisnim savetima. Današnji seminar je za mene bio prava uživancija i zadovoljstvo!”

Svetlana P. | Bloger| Totally Wellness seminar

 

 


“Ciljevi na početku programa su mi bili da unapredim zdravlje, naučim da slušam svoje telo i da naučim da se hranim zdravije. Tatjana mi je svojim seminarom pomogla da posložim prioritete i da naučim pre svega da pravilno postavim svoje ciljeve. Takođe i da u mnoštvu informacija koje su nam dostupne danas, naučim da pronađem ono što mogu da primenim na svoje individualne potrebe. Po završetku seminara bila sam ispunjena pozitivnim utiscima, pokretačkom energijom, i rešenošću da istrajem na putu zdrave ishrane. Svima koji žele da unaprede svoje znanje o zdravoj ishrani, i onima koji žele da nauče kako da započnu da se zdravo hrane, kao i da nauče važnost osluškivanja svog organizma i prepoznavanju signala koje im telo poručije. Seminar je bio veoma interesantan, sa puno informacija i ličnih saveta. Tatjana je veoma srdačna i iskrena osoba, tako da se svako može osećati dobrodošlim.”

Sanja K. | Domaćica | Totally Wellness seminar


“Želja da naučim da se hranim zdravije je bio moj osnovni cilj prijave na “Totally Wellness seminar”. Tatjana me je u svakom pogledu motivisala da učinim prve korake ka unapređenju svog zdravlja i vodim više računa o svojoj ishrani. Ostvareni ciljevi su još daleko, ali su mi dostižni i svakako bliži. Tatjanu, kao Health Coach-a, preporučujem onima koji žele da unaprede svoj stil života u svakom smislu, preispitaju svoje dosadašnje izbore u vezi sa ishranom i pronađu motivaciju i inspiraciju za promene nabolje.“

Aleksandra G. | Novinarka | Totally Wellness semina


“Osnovni ciljevi na početku programa su mi bili da naučim da se hranim zdravije, otklonim zdravstvene probleme, naučim da slušam svoje telo, unapredim zdravlje i da korigujem telesnu težinu. Tatjanina životna priča deluje stimulativno. Zdravom ishranom, stilom života i jakom voljom nemoguće stvari postaju moguće. Po završetku jednog osmočasovnog seminara osećala sam se osnaženo i spremno za put ličnog razvoja i zdravog života. Tatjanu, kao Health Coach-a, preporučujem onima koji žele da krenu i nastave putem ličnog razvoja i zdravog života. Svaka čast mlada ženo!“

Dragana K. | Administrarivni radnik | Totally Wellness seminar


“Želja da unapredim zdravlje, otklonim zdravstvene probleme i da naučim kako da se hranim još zdravije me je navela da se prijavim na “Totally Wellness seminar”. Tatjanin pristup i nesebično podeljeno znanje su mi pomogli da na vrlo jednostavan i lak način promenim ishranu. Na seminaru je bilo obuhvaćeno sve, neke stvari sam znao, ali naučio sam i mnogo toga novog. Tatjana je sve organizovala na jednom mestu i sve to objasnila na način koji je dovoljno jasan i potpunim laicima, a kamoli stručnjacima u ovom segmentu posla. Nakon seminara mi se javlja griža savesti zbog količine slatkiša i šećera koje sam unosio u organizam. Svako ko želi da unapredi sebe i svoj život bi trebao da prisustvuje “Totally Wellness seminaru”. Na taj način će poboljšati svoje zdravlje, naučiti kako da kombinuju namirnice i kako da ukloni određene zdravstvene probleme. Hvala vam na svemu, zaista sam uživao i odlično sam se proveo u radu sa Vama i ostalim učesnicima seminara.”

Vladimir T. | Operativni fitnes trener / Trener grupnih programa | Totally Wellness seminar


“5 dana detoks program” sam upisala da bih se vratila na zdrav način života koji sam zanemarila u poslednjih godinu dana. Pored metabolizma koji je jako brzo prihvatio nov način ishrane i ubrzao se, osećala sam se jako srećno i zadovoljno jer uspevam da se izborim sa svim iskušenjima koji su svakodnevno bili oko mene. Ovaj program preporučujem onima koji žele da nauče više o veganskoj ishrani, izbalansiranim obrocima, takođe pomere granice svoje izdržljivosti i istrajnosti i ojačaju karakter. Nakon detoks programa  naučila sam da se izborim sa žudnjama koje telo ima za namirnicama koje su bile zabranjne u toku detoxa. I evo već osmi dan ne pijem kafu i mnogo sam srećna što sam osvestila sebe da sve mogu kad hoću. U toku konsultacije od Tatjane sam dobila razne savete i podelila je sa mnom njene dnevne rutine koje ću se truditi da i sama usvojim.”

Jelisaveta R. | IT consultant | 5 dana Detoks Program


“Moji osnovni motivi prijavljivanja na individualni health coaching program su bili želja da se hranim zdravije i korigovanje telesne težine. Tatjana mi je veoma pomogla sa zacrtavanjem manjih, sedmičnih ciljeva, koje sam mogla postepeno da ostvarim. Pomogla mi je da stvorim nove, zdrave navike i zamijenim lošu ishranu, koja se često zasnivala na veoma visokom unosu šećera. Najznačajnije promene koje sam primetila po završetku programa je da imam povećanu želju za istraživanjem novih namirnica, zdrave navike kuhanja, i gubitak tjelesne težine. Tatjanu preporučujem svima koji žele da promijene način gledanja na hranu i kako ona utiče na naše zdravlje, poboljšaju svoju ishranu, i kao rezultat toga izgube i suvišne kilograme! Iskreno, nemam dovoljno divnih riječi da opišem Tatjaninu pozitivnu energiju i znanje kojim raspolaže! U više navrata sam naglasila da je svojim strpljenjem i podrškom kroz program promijenila moj stav prema ishrani i pripremanju hrane, i samim time uspjela da promijeni moj život iz korijena!”

Nada S. | Filmski umetnik | Terra program


“Osnovni ciljevi na početku programa su mi bili da očistim organizam od toksina. Nakon programa primetila sam da se odlično osećam i da bolje spavam.  “5 DANA DETOKS PROGRAM” preporučujem onima koji žele da se detoksikuju, smanje ili potpuno izbace rafinisane šećere, smanje unos procesovane hrane i da poboljšaju kvalitet sna. Hrana koju smo jeli je ukusna, sveža, pravljena od najkvalitetnijih namirnica. Žao mi je što je završen detox.”

Josipa I. | Dipl. ekonomista | 5 Dana Detoks Program


“Osnovni ciljevi na početku programa su mi bili da očistim organizam od toksina, smanjim nadutost, povećam nivo energije i da korigujem telesnu težinu. Promene koje sam primetila su upravo te, kao i značajno smanjenje umora, koji sam konstantno osećala pre programa. “5 DANA DETOKS PROGRAM” preporučujem onima koji žele da postignu slične rezultate.”

Maja M. | Službenik | “5 Dana Detoks Program”


“Tatjana mi je pomogla da posložim prioritete i tako postavim ciljeve prema važnosti, zarad unapređenja zdravlja. Tek mi sledi da ih ostvarim. Totally Wellness seminar preporučujem onima koji žele da pre svega unaprede svoje znanje o zdravlju, otkriju način kako da bolje upoznaju i zavole sebe, kao i onima koji žele da decu nauče zdravim navikama. Totally Wellness seminar je veoma koristan, vrlo dobro su složene teme koje se naslanjaju jedna na drugu. Hvala na nesebično podeljenim savetima i receptima, kao i prilici da naučim nešto novo i obogatim svoje znanje!”

Danijela V. P. | Direktor razvoja | Totally Wellness seminar


“Tatjana je učinila puno na poboljšanju moje edukacije vezano za zdravu ishranu i postavljanje životnih prioriteta. Po završetku seminara osećala sam se lepo, sa puno pozitivne energije u sebi. Seminar je bio divan, a organizacija savršena. Uvek ću se rado odazvati Tanjinim narednim predavanjima.”

Vesna A. | Asistent generalnog direktora | Totally Wellness seminar


“Totally Wellness seminar sam upisala sa željom da naučim da sastavim sama svoj jelovnik i uz to saznam koje namirnice je potrebno da izbacim iz upotrebe, kako bih bila zdava, a pri tome korigovala telesnu težinu. Nakon ove jednodnevne edukacije sam shvatila da treba da menjam ishranu iz korena, što zbog sebe, što zbog svoje porodice, i prvenstveno deteta, čije odrastanje bi trebalo da bude zdravo. Od Tatjane sam naučila mnogo, i što je najvažnije shvatila sam da ukoliko želimo da menjamo ishranu na bilo koji način, potrebno je da se posavetujemo sa nekim stručnim. Meni je ona u tome zaista pomogla. Hvala.”

Dragana V. | Operater proizvodnje | Totally Wellness seminar)


“Prijavila sam se za Totally Wellness seminar da bih obnovila svoje znanje i saznala nešto novo. Tatjana mi je svojim primerom zdrave ishrane i pozitivnom energijom pomogla da postavim nove ciljeve i preporučujem je svima koji žele da se hrane zdravo. Totally Wellness seminar mi je najzanimljiviji seminar koji sam do sada pohađala i ono što mi se posebno svidelo je to što je bila manja grupa. Svaka čast!”

Timea B. | Nutricionista | Totally Wellness seminar


“Moji osnovni ciljevi prijavljivanja na Terra tromesečni program bili su želja da korigujem telesnu težinu, unapredim zdravlje i ishranu, kao i naučim da slušam svoje telo.  U toku programa, Tatjana me je podstakla svojim ličnim primerom, kako upornošću, zdravom ishranom i pozitivnim stavom možemo postići sve. Osećam se zdravije pre svega iznutra. Naučila sam da slušam svoj organizam, da primenjujem to što mi odgovara. Zavolela sam kuvanje, pripremanje obroka, i uživam u jelu istih. Kombinovanje namirnica je od izuzetnog značaja! Stekla sam mnoge nove zdrave navike, poput meditacije, opuštanja tela raznim metodama. Pošto se profesionalno bavim sportom, smatram da je od izuzetnog značaja imati osobu kao Tatjanu pored sebe, koja će da vas usmeri pre svega da volite svoje telo, da bi i ono volelo vas. Ovaj program je odličan kako biste zavoleli da kuvate, ako već ne volite. Da biste naučili pravilno da pripremate namirnice, da ih kombinujete i jedete sa uživanjem. Da naučite da opustite svoje telo, svoj um, i slušate šta vam ono govori.”

Sanja M. | Profesionalni sportista – odbojkašica | Terra program


“Terra individualni health coaching program sam upisala zbog toga što sam želela da korigujem telesnu težine, unapredim zdravlje, naučim da slušam svoje telo i da se hranim zdravije. Tatjana mi je pomogla tokom programa dragocenim savetima, predlozima za sticanje zdravih navika, podrškom u svakom trenutku i  vraćanjem na zdrav put. Naučila me je da se hranim zdravije u momentima povremenih kriza tokom programa. Uviđanjem da život nije samo važno živeti nego je izuzetno važno i kako ga proživeti. Uviđanjem da je harmonija u svakom aspektu životnog kruga neophodna kako bi se čovek osećao dobro. Dragoceno iskustvo koje će me pratiti sigurno sam celog života, i znam da je ovo tek početak putovanja. Hvala na svemu! Posebno hvala što si mi draga Tanja pomogla da shvatim da je u ovom izazovnom vremenu i svakodnevici moguće biti drugačiji i ne prepuštati se izgovorima koje većina koristi, nego je moguće uzeti život u svoje ruke i živeti ga kvalitetno. Tatjanu, kao Health Coach-a, preporučujem onima koji žele da usvoje zdrave navike, promene život na bolje. Najznačajnije promene koje sam primetila po završetku programa je povećanje energije, gubitak telesne težine i subjektivni osećaj zadovoljstva.”

Branislava M. | Koordinator bezbednosti i zdravlja na radu | Terra program


“U toku Terra tromesečnog programa, Tanja me je svojim primerom, savetima i sugestijama navela i naučila kako da slušam svoje telo, uvedem i steknem zdrave navike, vodim računa o svom zdravlju. Na kraju programa poboljšalo mi se zdravstveno stanje, pojednine tegobe su mi se svele na minimum. Posle dugog niza godina počela sam da vodim računa o sebi, svom telu, zdravlju. Stekla sam zdrave navike, naučila sam da slušam svoje telo. Naučila sam zdravo da se hranim, kako da kombinujem i pripremam namirnice. Tanja je divna, vesela, puna pozitivne energije. Profesionalna, veoma posvećena svojim klijentima, puna podrške i razumevanja. Preporučila bih je svima koji žele da unaprede način života i zdravlje, kao i da steknu zdrave navike. Veoma sam srećna što sam imala priliku da sarađujem i učim od  nje. Ovo je jedno divno i poučno iskusto zahvaljujući kojem sam unapredila način života i nastojaću da tako i nastavim.”

Aleksandra C. | Master inženjer industrijskog inženjerstva | Terra program


“Prezadovoljna sam efektima Tatjaninog detoksa! Ovim programom sam otvorila nova vrata i vidike ka eksperimentisanju sa hranom i praktikovanjem zdravije ishrane. Posle 5 dana detoks programa osećala sam se kao da lebdim, pa me nije ni zanimalo koliko sam kilograma izgubila. Počela sam da čitam mnogo više na temu nutricionizma, gledam videe i dokumentarce kako bih što više saznala kako hrana utiče na moje telo. Po završetku programa sam definitivno nastavila da jedem bolje.”

Zorana S. | Hospitality manager and event coordinator | “5 Dana Detoks Program”


“U želji za povećanjem energije, detoksikacijom, poboljšam kvaliteta sna, smanjenjem nadutosti i konzumiranjem rafinisanog šećera, odličuila sam se da se prijavim na “5 DANA DETOKS PROGRAM”. Najznačajnija promene koju sam primetila su to što sam – telesno: izgubila nadutost, jer je stomak sam signalizirao da ne želi nezdravu hranu; i duhovno – mnogo sam razmišljala o svojim postupcima, raznim odlukama, o tome koliko smo ustvari nezahvalni na onome što imamo – a zaista imamo previše. Detoks program preporučujem svima, obratite se svom telu, dok još nije kasno.”

Duška B. | Prosvetni radnik | “5 Dana Detoks Program”


“Tatjana me je tokom Terra individualnog health coaching programa naučila da kombinujem hranu koja mi odgovara. Najznačajnije promene koje sam primetila po završetku programa je smanjenje korišćenja proizvoda životinjskog porekla. Ovaj program preporučujem svakome ko želi da promeni nešto u svom životu, zbog toga što je vrlo koristan, sa dosta saveta i objašnjenja.”

Vesna V. | Knjigovođa | Terra program


“Prijavila sam se na detoks program u nameri da korigujem telesnu težinu, povećam nivo energije, da očistim telo od toksina i da smanjim ili potpuno isključim konzumiranje rafinisanog šećera. Promene koje sam primetila po završetku programa su te da se budim odmornija i svežija, da se bez problema penjem uz stepenice, a nemam problem u kolenima, da su mi zglobovi pokretljiviji, duže mogu da hodam brzim tempom, a mnogo sam smirenija, i nemam ni želju ni opsesivnu potrebu za slatkim, niti imam vučju glad, mnogo manje jedem, kafa mi ne prija, posle detoksa sam počela da je pijem, ali jednu ili ni jednu dnevno-izgubila se želja, a i kafa mi sad ima drugi ukus, mnogo manje privlačan. Ovaj program preporučujem apsolutno svima, svako ko želi da smrša, poveća nivo energije, smanji nadutost, otkrije intoleranciju na hranu, očisti telo od toksina, smanji ili potpuno izbaci rafinisane šećere, da smanji unos procesovane hrane, da poboljša kvalitet sna… nakon programa bićete  mnogo zadovoljnije i smirenije, bićete osnaženi sopstvenom doslednošću i potpuno spremni na nove izazove i ostvarenje ciljeva.”

Jelena S. | Rukovodilac Centra za edukaciju i obrazovanje | 5 Dana Detoks Program”


“Na grupni program “Snaga u Vama” sam se prijavila kako bih naučila na koji način ishranom mogu da otklonim zdravstvene probleme i da bih ubuduće mogla svojoj deci da praviim balansirane obroke. Tatjana mi je uz pomoć jasnih zadataka i skretanjem pažnje na važna pravila, pomogla da ostvarim svoje ciljeve. Nakon završetka programa promenila sam celokupan pristup kupovini namirnica, pripremi obroka i više jedem presno povrće. Tatjanu je učitelj pun strpljenja i veliki borac, i zbog toga je preporučujem svima koji žele da budu zdravi.”

Vasiljka S. | Kozmetičar i Wellness terapeut | Grupni program “Snaga u Vama”


“Među najvažnijim razlozima upisa grupnog programa izdvojila bih želju da korigujem telesnu težinu, unapredim zdravlje, naučim da se hranim zdravije i time otklonim zdravstvene probleme. Tatjana mi je u tome pomogla svojim znanjem, iskustvom, ali i fleksibilnim, individualnim pristupom. Nakon završenog programa osećam se i izgledam bolje. Naučila sam mnogo o hrani, zatim o kombinovanju namirnica kako bih imala izbalansirane obroke i kako da koristim hranu kao lek. Tatjanu je mila, topla, neposredna, prijatna, ali sa odgovarajućom distancom koja profesionalnog pomagača razlikuje od laika. Ovaj program preporučujem svima koji žele da se osećaju bollje, skinu suvišne kilograme, nauče da se hrane zdravo i da reše neke zdravstvene probleme. Tatjani još jednom veliko hvala za 2014-u, za detox, i za ovu edukaciju u 2016-oj.”

Katarina M. | Klinički psiholog, psihoterapeut | Grupni program “Snaga u Vama”


“Najznačajnije promene koje sam otkrila po završetka Tatjaninog detoks programa su osećaj zadovoljstva sobom, sjaj kože, odsustvo nadutosti nakon obroka, smanjenje masnih naslaga. “5 Dana Detoks Program” preporučujem onima koji žele da smršaju, povećaju nivo energije, smanje nadutost, očiste telo od toksina, smanje ili potpuno izbace rafinisane šećere, i smanje unos procesovane hrane. Moji utisci sa programa su da je hrana veoma ukusna i lepo dekorisana, obroci su obilni, uz izostanak osećaja gladi.”

Lilika D. | Lekar | 5 Dana Detoks Program”


“Prijavila sam se na program “Snaga u Vama” kako bih naučila da slušam svoje telo. Tatjana mi je pomogla oko upoznavanja i razrešenja nekih nedoumica koje sam imala u vezi određenih namirnica, u smislu toga da na internetu nije sve istina, na primer, đumbir, toliko je hvaljen na internetu, ali ipak treba biti oprezan u konzumiranju istog. Nakon programa koji sam pohađala, počela sam da čitam deklaracije, totalno sam izbacila mleko i mlečne proizvode iz ishrane. Tanja pre svega širi pozitivnu energiju i prenosi je na učesnike. Kao što se pokazalo… neki su zaplakali prvi dan, a poslednji bili srećni. Ovaj program preporučujem svima koji žele da smršaju i otklone zdravstvene probleme.”

Gorana V. | Domaćica | Grupni program “Snaga u Vama”


“Ono čime sam najzadovoljnija po završetku 5 DANA DETOKS PROGRAMA i što smatram najznačajnim promenala su smanjena nadutost stomaka i povećan nivo energije. Zbog toga ovaj program preporučujem svima, koji kao i ja mogu da povećaju nivo energije, smanje nadutost, detoksikuju organizam i smanje unos procesovane hrane. Pored navedenih benefita prezadovoljna sam jer sam se oslobodila zavisnosti od kofeina.”

Tatjana Kašić | Dipl. ing. poljoprivrede | “5 Dana Detoks Program”


“Moj prvobitni cilj upisa grupnog health coaching program bila je želja da naučim da pravilno kombinujem namirnice i savladam kuvanje kako mi spremanje hrane ne bi predstavljalo teret. Pored ovih razloga želela sam da unapredim zdravlje i da se hranim zdravije. Tatjana nas je svojim savetima i sugestijama na suptilan i nenametljiv način podsticala iz nedelje u nedelju da menjamo svoje loše navike vezane za ishranu i zdravlje. Za mene je bio najznačajniji osećaj da sam se pokrenula i da sam nešto važno uradila za sebe i svoje zdravlje. Nestao je osećaj težine u stomaku, metabolizam se poboljšao, koža postala čista i meka. Tatjanu bih opisala kao iskrenu, prijatnu i posvećenu mladu ženu. Neko ko vam jednostavno postane drag i nedostaje vam nakon završetka programa. Nikada nisam mislila da menjanje ustaljenih navika može da bude tako bezbolno i prirodno. Volim što sam naučila da se radujem svakom novom koraku i što sam shvatila da ne moram da budem savršena već treba da budem najbolja što mogu da budem. Hvala od srca Tanja!”

Otilija L. | Informatičar | Grupni program “Snaga u Vama”


“Osnovni cilj prijavljivanja na program mi je bilo korigovanje telesne težine, unapređenje zdravlja, i otklanjanje zdravstvenih problema. Naučila sam, i uverila se, da možeš biti sit i bez mesa. Promene koje su usledele po završetku programa su smanjena nadutost organizma, unapređenje zdravlja i planiranje obroka za sledeći dan. Tatjana je profesionalac koji radi srcem, tako da bih svima preporučila da pohađaju ovaj program.”

Maja G. | Ekonomista | Grupni program “Snaga u Vama”


“Upisom tromesečnog health coaching programa želeo sam da izmenim životni stil, da postanem odgovorniji prema sebi i svom zdravlju, i ponosan na svoje zdrave navike. Uz Tatjaninu pomoć – razgovorom, edukacijom i praćenjem procesa uspeo sam da smršam 6kg, popravio sam zdravstveno stanje, manje jedem, dobro balansiram obroke i temeljno žvaćem svaki zalogaj.”

Aleksandar B. | Preduzetnik | Terra program


“Prijavila sam se za detoks program radi korigovanja telesne težine i da bih očistila organizam od toksina. Po završetku programa sam upravo to i primetila, izgubila sam na kilaži i primećujem povećan nivo energije. Kako imam pozitivan utisak o ovom programu, preporučujem ga svima onima koji žele da povećaju nivo energije i smršaju. Svi obroci su bili vrlo ukusni, divnih boja, dovoljnih količina, spremljeni sa puno ljubavi. Hvala, Tatjani i celom timu za pozitivnu energiju koju su preneli kroz hranu.”

Živka M. | Preduzetnik | “5 Dana Detoks Program”


“Odlučila sam se da upišem detoks program kako bih se bolje osećala i smanjila kozumiranje rafinisanog šećera. Nakon detoksa  primetila sam manju nadutost i iz tog razloga ljudima koji imaju sličan problem preporučujem ovaj detoks. Hrana u toku programa je profesionalno pripremljena, sve je lepo upakovano i jasno naznačeno.”

Jelena V. | Dipl.ing.poljoprivrede | “5 Dana Detoks Program”


untitled-10“Topla preporuka svima koji žele da smršaju, smanje nadutost, očiste telo od toksina, smanje ili potpuno izbace rafinisane šećere, kao i onima koji žele da smanje unos procesovane hrane. Želja da promenim ishranu navela me je da sprovedem ovaj detoks program i tako isključim kozumiranje rafinisanog šećera i unos procesovane hrane. Najznačajnija promena koju sam primetila nakon programa je želja za nastavkom veganskog režima ishrane.”

 

Jovana D.I. | Hotelijer | “5 Dana Detoks Program”


untitled-11“Detoks program sam upisala kako bih korigovala telesnu težinu, smanjila nadutost i konzumiranje rafinisanog šećera. “5 DANA DETOKS PROGRAM” preporučujem svima, počev od onih što žele da smršaju, očiste telo od toksina, do onih koji žele da izbace rafinisane šećere i smanje unos procesovane hrane. Isto tako program preporučujem i onima koji žele da nauče da se zdravije hrane. U toku programa ni u jednom trenutku nisam bila gladna, obroci su veoma ukusni i zdravi, a kompletan režim ishrane je dobro izbalansiran. Tatjana poseduje veliko znanje o dijetetskoj ishrani i zdravom načinu života, inspirativna je i profesionalna.”

Aleksandra N. | Prevodilac | “5 Dana Detoks Program”


aleksandra-stankov“Tatjana mi je pomogla da ostvarujem zacrtane ciljeve tako što mi je kroz svoj znalački osmišljen program prenela deo svog ogromnog znanja i naučila me kako da sprovedene promene pretvorim u trajne navike. Ako to uporedim sa čuvenom starom mudrom izrekom da gladnog ne treba nahraniti tako što ćete mu dati jednu ribu nego je mnogo bolje da ga naučite da ribu upeca i tako vise nikad neće biti gladan… tako mogu slobodno da kažem da me je Tatjana veoma iskusno, korak po korak, upravo “naučila da pecam”. Dobila sam od nje dragoceno znanje i “alate” koji će mi pomoći da dodjem do ostvarenja zacrtanih ciljeva i trajno unapredim kvalitet svog života i zdravlja. Ne mogu da pronađem dovoljno pravih reči da izrazim svoju neizmernu zahvalnost što sam na neki način slučajno nabasala na Tatjanin sajt i tako inicirala najveću promenu u svom dosadašnjem životu (koji ima već poduži staž od pune 52 godine). Ali ima li “slučajnosti” u životu pitam se… ili se sve dešava ipak kada za to dođe “pravo vreme”. Šta god bilo, za mene je ovo jedan vid blagoslova, i to bez preterivanja, a objasniću i zašto. Kada odlučite da sprovedete ozbiljnu promenu u životu to obično podrazumeva veliku borbu, puno odricanja, puno iskušenja, uspona i padova, dilema, muke… zvuči poznato?? Tako je bilo nekad… dok ne sretnete Tatjanu  koja vas nauči da to uopšte ne mora da bude tako… koja vas nauči da u svoje životne transformacije i promene unesete onaj čuveni “peti element”… ljubav i radost! Ona vas uči i vodi, pruža vam podršku, uči vas da se radujete svakom i najmanjem napretku, uči vas da uživate u svakoj promeni… i tada sve postaje lako!! Tada znate da ste na dobrom putu i da nikad nećete odustati dok ne postignete svoje ciljeve. HVALA TI TANJA što postojiš i što si toliko drugačija od ostalih! Preporučila bih je svakom ko želi da napravi bilo kakvu promenu koja vodi ka boljem kvalitetu života, bez obzira da li je to korigovanje težine, unapređenje zdravlja ili bilo koje druge sfere svog života. Kažu da se učitelj pojavljuje onda kada je učenik spreman… Da, upravo tako. Ako ste spremni i čvrsto rešili da napravite promenu u svom životu… onda vam nedostaje još samo Tatjana i ciljevi će sigurno biti ostvareni.”

Aleksandra S. | Poslovno-tehnički i finansijski koordinator | Terra program


Totally Wellness“Moji osnovni ciljevi po upisu detoks programa bili su želja da korigujem telesnu težinu, povećam nivo energije, smanjim nadutost,  očistim organizam od toksina, i da smanjim unos procesovane hrane. Promena koji sam primetila je smanjenje težine i konstatacija koliko mi fali kafa. Detoks preporučujem onima koji žele da smršaju, povećaju nivo energije, smanje nadutost i očiste telo od toksina.“  

Tanja P. | Ekonomista | “5 Dana Detoks Program”

 


“Uz pomoć detoks programa želela sam korigujem telesnu težinu, da povećam nivo energije i očistim organizam od toksina. Za tih 5 dana uspela sam da dokažem sebi da mogu da izdržim bez slatkiša i organizam mi ih uopšte ne traži. Skinula sam 1,5 kg. Ono što mi je bilo interesantno je da nisam ni u jednom momentu bila gladna, s obzirom da nisam navikla da unosim te grupe namirnica, kao i to da nisam bila pospana preko dana što je inače bio čest slučaj.“

Nataša P. | Diplomirani Ekonomista | “5 Dana Detoks Program”


“Upisom petodnevnog detoks programa želela sam da povećam nivo energije, smanjim nadutost, kao i konzumiranje šećera   i procesovane hrane. Nakon ovog programa smršala sam 3 kilograma, osećam se odlično i imam više energije. Veoma mi se dopao detoks, jer je hrana veoma ukusna i estetski lepo pripremljena. S obzirom da se jede pet obroka tokom dana, uopšte nema osećaja gladi. Sve u svemu sve pohvale.”

Nevena R. | Profesor Solfedja i Teorije muzike | “5 Dana Detoks Program”


Totally Wellness

“Odlučila sam se da upišem detoks program zajedno sa suprugom jer smo želeli da korigujemo telesnu težinu, povećamo nivo energije, smanjimo nadutost i očistimo organizam od nagomilanih toksina. Moja najznačajnija promena koju sam primetila po završetku programa je redovna stolica, što se do tada nije dešavalo. Detoks preporučujem svima koji žele da postignu slične rezultate.“

 

Marijana B. | Diplomirani ekonomista | “5 Dana Detoks Program”


“Osnovni cilj zbog čega sam se odlučila za detoks program je taj što sam želela da smanjim nadutost i unos procesovane hrane. Najznačajnija promena koju sam primetila je lepši osaćaj u sopstvenom telu, bez nadutosti i bolova u stomaku. Detoks preporučujem svima koji žele da smršaju, smanje nadutost, kao i unos rafinisanih šećera i procesovane hrane.“

Jasna H. | Preduzetnik | “5 Dana Detoks Program”


Utisci - Totally Wellness“Tatjani sam se javila sa željom da mi pomogne da naučim da kuvam, da se hranim zdravije, da izlečim ešerihiju koli i stabilizujem rad štitne žlezde. Pored toga što smo s vremena na vreme kuvale zajedno, njena podrška mi je veoma značila. Najznačajnije promene koje sam otkrila po završetku programa su to što više nisam naduta, normalizovalo mi je varenje, smirenija sam, bolje organizovana i imam jasno postavljene prioritete u svom životu. Tatjanu bih opisala kao vrednu, ambicioznu, inspirativnu osobu koja svojim primerom podstiče klijente na promenu. Zbog toga, tromesečni health coaching program preporučujem svima koji žele da se hrane zdravo i da otkriju nove namirnice, pronađu sebe, postave prioritete u životu i unaprede zdravlje.”

Renata B. | Ekonomista | Terra program


“Detoks program sam započela sa željom da korigujem telesnu težinu, povećam nivo energije, smanjim nadutost, otkrijem intoleranciju na hranu, očistim organizam od toksina, kao i da smanjim kozumiranje rafinisanog šećera i unos procesovane hrane. Nakon programa primetila sam da nisam naduta i bolje se osećam, ali svakako moram nastaviti sa istim režimom. “5 DANA DETOKS PROGRAM” preporučujem onima koji žele da ostvare slične rezultate.“

Svetlana M. | Ekonomista | “5 Dana Detoks Program”


Utisak / Totally Wellness“Moji ciljevi na samom početku detoks programa bili su želja da korigujem telesnu težinu, da očistim organizam od toksina i smanjim unos rafinisanih šećera. Tatjanin program preporučujem onima koji žele da ostvare slične ciljeve. Između ostalog, skrenula bih pažnju damama kojima se period menstruacije poklapa sa periodom programa da mogu imati probleme sa poštovanjem istog.“

Branislavin opširan utisak možete pročitati klikom ovde

Branislava A. | Novinar i bloger | “5 Dana Detoks Program”


Utisak / Totally Wellness“Uz pomoć detoks programa želela sam da korigujem telesnu težinu, povećam nivo energije, smanjim nadutost, očistim organizam od toksina i smanjim unos procesovane hrane.  Po završetku programa osećam se poletno, sveže, morivisana sam za rad, fizičku aktivnost i korigovala sam telesnu težinu. Program preporučujem onima koji žele da smršaju, imaju više energije i nauče da se hrane zdravije.“

Katarina M. | Psihoterapeut | “5 Dana Detoks Program”

 


Utisak / Totally Wellness“Moji osnovni ciljevi na početku detoks programa bili su želja da korigujem telesnu težinu, smanjim nadutost i očistim organizam od toksina. Nakon 5 dana osećam da imam više energije i ne osećam potrebu za šećerima. Apsolutno nisam naduta, a u pms-u sam. Tatjanin program preporučujem onima koji žele da smršaju, ovećaju nivo energije, smanje nadutost, očiste telo od toksina i smanje ili potpuno izbace rafinisane šećere. Pored toga, spomenula bih da program odlikuju sjajni recepti koje ću sigurno koristiti. 

“5 Dana Detoks Program”


Dragana / Utisak“Detoks program sam započela sa ciljem da smršam, smanjim unos procesovane hrane i time detoksikujem svoj organizam. Tokom programa sam se osećala odlicno i preporučila bih ga svima koji žele da smanje nadustost i unaprede svoje zdravlje. Divno je što smo mogli preuzeti hranu svakodnevno tokom programa, pa nam je to olakšalo primenu istog. Hrana je bila izuzetno ukusna.”

Dragana N. | Diplomirani pravnik | “5 Dana Detoks Program”

 


“Odlučila sam se za detoks program zbog želje da korigujem telesnu težinu, povećam nivo energije i očistim organizam od toksina. Za 5 dana sam smršala 1,8 kg, poboljšao mi se nivo energije i imam manji osećaj gladi. Ovaj program preporučujem onima koji žele da povećaju nivo energije i očiste telo od toksina.“

Marija Š. | Brand i PR Manager | “5 Dana Detoks Program”


“Osnovni ciljevi koje sam imala na početku detoks programa bili su želja da korigujem telesnu težinu, povećam nivo energije i smanjim ili potpuno isključim kozumiranje rafinisanog šećera. Za tih 5 dana smršala sam 2kg i dobro sam se osećala. Preporučujem program onima koji žele da ostvare slične rezultate i dobiju ideju kako da poboljšaju ishranu.“

Sanja T. | Ekonomista | “5 Dana Detoks Program”


Utisak / Totally Wellness

“Moji osnovni ciljevi na početku programa bili su želja otklonim neke zdravstvene probleme i da naučim da se hranim zdravije. Tatjana mi je mnogo pomogla u tome i ujedno mi je promenila život na bolje. Najznačajnije promene koje sam primetila po završetku programa su redukcija telesne mase i smanjenje bolova u zglobovima. Tatjana je žena koja ima veliko znanje, kao i prefinjen stil ponašanja u kom na jedan kulturan i odmeren način sugeriše o svemu, jednom rečju, sjajna. Divim joj se u svakom pogledu. Žena za deset plus! Preporučujem je onima koji žele da žive zdravo i da vode računa o svom zdravlju.”

Tatjana P. | Specijalista ginekologije i akušerstva | Grupni program “Snaga u Vama”


Utisak / Totally Wellness“Grupni program “Snaga u Vama” sam upisala kako bih unapredila zdravlje, naučila da slušam svoje telo i da se hranim zdravije. Tatjana mi je veoma pomogla tokom kosultacija, i time što je  bila dostupna u svako doba. Takođe je pratila naše dnevnike ishrane koji su doprineli lakšem uvidu, a samim tim i ostvarenju zacrtanih ciljeva. Nakon završetka programa mogu lakše da pratim svoje telo, što je prekrasno. Osećam se lakše i imam energije tokom celog dana. Nisam troma, usporena, naduvana…. nemam tegobe od lošeg i prekomernog uzimanja hrane, a samim tim akcenat je na tome da sam ostala neko ko ulaže u svoje zdravlje. Tatjana je osoba koja je dostupna, požrtvovana, nadasve profesionalna…. predivno je imati takvu energuju kraj sebe. Ovih osam nedelja je proletelo. Puna je informacija, dobro nas je naučila i hvala joj što se toliko založila za nas. Njen program preporučujem svima koji žele da se probude, da učine nešto jako dobro za sebe i okolinu… uvek možemo pomoći nekome. Onima koji žele da vole sebe… onako kako to nisu umeli. A pogotovo onima koji svoje zdravlje i telo ne uzimaju zdravo za gotovo.”

Biljana M. | Laborant | Grupni program “Snaga u Vama”


“Odlučila sam se da upišem grupni health coaching program kako bih naučila da se hranim zdravije. Tatjana je prosto osoba koja podstiče, i mislim da je nemoguće bez obzira kakav ste tip ličnosti da uz njenu pomoć ne ostvarite rezultate. Nakon završetka programa postala sam odgovornija, organizovanija i povećala se čak i ljubav prema sebi samoj. 🙂 Ovaj grupni program mi je pomogao da se više približim sebi, prvenstveno pojačava sva čula koja do tada nisi imao prema svom telu. Zbog toga ga preporučujem svima onima koji žele da nauče da slušaju svoje telo, samim tim će uspeti da poboljšaju svoje zdravlje, zatim fizički izgled i na kraju, po meni i najbitnije, da nauče istinski da vole sebe. Ne mogu da ne napišem i ovo da sam sasvim sigurna da ćete je svi zavoleti. Ja jesam i to mnogo! Hvala ti Tatjana.“

Aleksandra Č. | Student | Grupni program “Snaga u Vama”


Utisak / Totally Wellness“Tatjanin grupni program sam upisao sa željom da unapredim zdravlje, naučim da slušam svoje telo, otklonim neke zdravstvene probleme, naučim da se hranim zdravije i da stečeno znanje implementiram u sopstveni pristup savetovanja pacijenata. Tatjana je veoma profesionalno pristupila zahtevima naših tela i pomno pratila reakcije koje izazivaju promene u ishrani kao i stilu života. Najznačajnije promene koje sam primetio po završetku programa su da ništa nije crno ili belo, i da se opustim i uživam u širokom spektru izmedju dve krajnosti. Tatjanu, kao Health Coach-a, bih opisao kao veoma prisebnu i vedru osobu koja vas uči da se radujete sitnim stvarima u životu. Pre svega da slušate svoje telo i da mu na holistički način pružate pažnju. Zbog toga njene programe preporučujem svima koji cene svoje telo i žele da mu pruže više, ali ne znaju kako. Tatjana će vam dati alat kojim ćete moći da započnete put ka ispunjenijem životu. Uz to, napomenuo bih da je grupni program odličan način da upoznate divne ljude. Inspirativno je gledati njihov, kao i svoj, napredak.“

Miroslav M. | Farmaceut | Grupni program “Snaga u Vama”


“Moj glavni cilj bio je da naučim da se hranim zdravije, pronađem načine da smanjim stres, poboljšam kvaliteta života i korigujem telesnu težinu. Tatjana mi je pomogla savetima, edukativnim materijalom, ukusnim receptima i kontinuiranom podrškom uključujući postavljanje mesečnih i dvonedeljnih ciljeva. Najveća promena koju sam primetio je smanjenje težine, redukovana anksioznost, kao i kvalitetniji način života. Uključio sam fizičku aktivnost u dnevni raspored i osećam mnogo bolje i poletnije. Tatjana je zabavna, odgovorna, puna poverenja, novih ideja i preporučio bih je svima koji žele da postignu zdrav i izbalansiran život u svakom smislu.”

Patrik G. | Preduzetnik | Terra program


12108116_10153593627980772_1074978255807435777_n

“Tromesečni Health Coaching program sam upisala sa željom da naučim da se hranim zdravo i time poradim na svom telu, a potom na održavaju linije kakvu želim, do kraja svog života. Tatjana mi je u tome pomogla svojim znanjem i podsticajem da sve što sam naučila primenim u svakodnevnom životu. Njen program bih opisala kao izuzetno koristan i odličan temelj za izgradnju zdravog životnog stila. Health Coaching preporučujem svima koji žele da steknu znanja o pravilnoj i zdravoj ishrani, kao i da izgrade i održe zdrave navike i nakon završetka programa.”

Ana J. | Marketing Menadžer | Terra program


Tanja Jordeva“Moji ciljevi na početku tromesečnog Health Coaching programa bili su da naučim da se zdravo hranim i da promenim svoje dosadašnje navike. U tome mi je pomogla Tatjana, koju bih opisala kao fantastičnu i vedru osobu sa kojom je bilo zadovoljstvo sarađivati. Ona me je tokom celog programa motivisala da ostvarim sve zacrtane ciljeve i pružala mi podršku kroz brojne recepte, savete i preporuke, odgovarajući na moja pitanja 24/7. Punom pažnjom je pratila moj napredak, deleći sa mnom široku lepezu znanja i informacija koja su mi zaista pomogla. Neizmerno hvala na ogromnoj podršci! Srećna sam što imam jednu iskrenu prijateljicu u njoj, a ne samo Health Coach-a. U toku tromesečnog programa smršala sam 5kg (mnogo više u obimu), i srećna sam što ta promena ide postepeno dok i ja menjam svoje navike. Tatjanu preporučujem svima koji žele da nauče da se hrane zdravo i unaprede svoj život.”

Tatjana J. T. | Generalni Menadžer | Terra program


“Odlučio sam se da uradim Tatjanin 5 DANA DETOKS PROGRAM, jer sam svakodnevno bio veoma umoran i želeo sam da očistim svoj organizam od nagomilanih toksina. Uspeo sam da smanjim telesnu težinu za 4,2kg svakodnevno sprovodeći fizičku aktivnost i prateći savete vezane za detoksikaciju. Nakon završetka programa se osećam lako, sa mnogo više energije. Tatjanin detoks preporučujem svima koji imaju slične tegobe i simptome.”

Dragiša P. | Preduzetnik | “5 Dana Detoks Program”


39986_1344649061334_5786265_n

“Moj osnovni cilj bio je da smršam, da naučim da se zdravije hranim, poboljšanjam krvnu sliku i zdravstveno stanje. Tatjana mi je pomogla podrškom, savetima, usmeravanjem. Najznačajnije promene koje sam primetila po završetku programa su poboljšano opšte zdravstveno stanje i krvna slika, šećer, masnoće i trigliceridi u granicama normale. Uspostavila sam regularan bioritam, smanjila telesnu težinu za 10kg i unapredila životni stil. Tatjana je detaljna, jasna, predana svom poslu, inspirativna i odlična je podrška. Preporučila bih je svima koji žele da dovedu svoj životni stil, zdravlje, ishranu i psihičko stanje u red.”  

Katarina Č. | Preduzetnik | Terra program


Utisak klijenta “Tatjani sam se javila sa željom da naučim da se zdravije hranim i korigujem telesnu težinu. Ona mi je pre svega pomogla svojim ličnim primerom, velikim interesovanjem za moj napredak, savetovanjemi ukusnim receptima. Nakon završenog programa, osećam se zadovoljnije i zdravije sa usvojenim novim načinom ishrane i uvrštanjem novih namirnica. Tatjanu bih opisala kao vrednu i predanu osobu, posvećenu svojim klijentima i spremnu da sluša i da pravi savet. Preporučujem je svima koji su spremni da promene svoje stare navike kako bi poboljšali svoje ishranu, zdravlje i životni stil.”

Danijela B. | Ekonomista | Terra program


photo_cup_03“Pre početka 5 DANA DETOKS PROGRAMA osećao sam se umorno i nezadovoljno, sa željom da nešto izmenim u svojoj ishrani kako bih unapredio zdravlje, raspoloženje i san. Nakon završenog Tatjaninog detoks programa u hotelu Galleria, ostvario sam odlične rezultate. Pored toga što sam smršao 4kg, osećam se mnogo bolje, imam više energije, puno bolje spavam i ne budim se noću, a primetio sam i da se bolje nosim sa stresom. Promene podstaknute detoksom koje sam odlučio da zadržim su smanjeni unos kofeina, unos mnogo više vode i čaja, uz izbalansirane, zdrave obroke koji će mi pružati energiju. Petodnevni detoks program preporučujem svima koji žele da unaprede svoje zdravlje i kvalitet života, jer je ovaj program istinski inicijator pozitivnih promena.”

Tomislav S. | Selektor fudbalske reprezentacije Srbije | “5 Dana Detoks Program”


384554_4426140287756_2092353981_n“Uz pomoć Tatjaninog petodnevnog detoks programa uspeo sam da smršam 4,8kg i zaista sam uvideo prednosti prirodnih i zdravih namirnica. Osećam se fantastično, pun sam energije i dobrog raspoloženja. Ono što sam odlučio da zadržim u svakodnevnom režimu ishrane su sveže ceđeni sokovi, kombinacije mahunarki i integralnih žitarica, i tačno određeno vreme obroka. Ovaj program me je inspirisao da mnogo više vodim računa o sastavu namirnica i od sada će moje korpe u supermarketu uvek biti pune svežeg povrća i voća. Detoks program toplo preporučujem svima koji žele da se osećaju zdravije i zadovoljnije.”

Miroslav D. | Ekonomista | “5 Dana Detoks Program”


12342737_123415074693490_302566946254022629_n

“Odlučila sam se da upišem 5 DANA DETOKS PROGRAM kako bih se oslobodila toksina i nadutosti, pritom naučila da se hranim zdravije i korigovala telesnu težinu. Nakon zavšenog detoks programa, osećam se odlično, smršala sam 3kg i imam mnogo više energije za svoje svakodnevne aktivnosti. Preporučujem ga svima onima koji žele da koriguju telesnu težinu, uvedu zdrave navike u ishrani u svoj život, oslobode se osećaja nadutosti; za sve one koji žele da eliminišu toksine iz svog organizma! Obroci su veoma ukusni, sveži, daju energiju i hrane mišiće. Preporučujem i svima onima sa zdravstvenim problemima koji se odnose na probavne smetnje, intoleranciju na gluten i laktozu.” 

Jasmina M. | Life Coach | “5 Dana Detoks Program”


Sanja Kurkic

“Moji osnovni ciljevi na početku programa bili su da naučim da se zdravo hranim i smršam. Uz pomoć Tatjane shvatila sam da može da se živi i više uživa i bez mesa, jer je moja ishrana pre programa bila pretežno bazirana na proteinima životinjskog porekla. Po završetku programa osećam se smirenije, zadovoljnije i sa mnogo više energije i volje, a pored toga sam izgubila 10kg. Tatjanu bih opisala kao vedru osobu, odličnu podršku i ekstra stručnjaka vezanog za zdravu ishranu. Preporučila bih je onima koji žele da unaprede svoj život na svim poljima.“
 

Sanja K. | Head Hunting Manager | Terra program


“Tatjani sam se javio sa željom da mi pomogne da promenim režim ishrane i da korigujem telesnu težinu. U toku tromesečnog programa, Tatjana mi je svojim savetima, posvećenošću, ličnim primerom i dobrom organizacijom kao health coach pomogla da ostvarim zacrtane ciljeve. Izgubio sam 6kg, navikao se na novi način ishrane, popravio kompletnu krvnu sliku i smanjio vrednosti visokog krvnog pritiska. Zbog promene životnog stila i načina ishrane osećam se mnogo bolje, izgledam lepše i zdravije u 66. godini.”
 
Žarko B. | Preduzetnik | Terra program

IMG_5188-e1436411400194“Pre nego što sam upoznala Tatjanu, nisam imala problem sa viškom kilograma, naprotiv imala sam prosečno telo. Dovoljno prosečno, da kad god sam se žalila, svi su mi govorili da dobro izgledam. Međutim nisam se osećala zadovoljno i srećno sobom. Bila sam umorna, imala sam česte žudnje za šećerom, skrobom i mesom. Kada sam počela da radim sa Tatjanom, predložila mi je da pokušam da jedem više ribe i povrća, i da smanjim unos mesa, ali joj nisam verovala i mislila sam da te izmene neće doneti bilo kakva poboljšanja. Međutim pogrešila sam, a Tatjana je bila u pravu. Promenila sam način ishrane, moje telo je vitkije i lepše nego pre i konstantno imam energije. Ponovo sam u igri, sada sam ona prava ja, bez naslaga koje me more i opterećuju. Bez Tatjane, i dalje bih bila prosečna žena sa puno nadanja i ciljeva koje ne bih postizala. Moj život je put koji sada ja sama kreiram, a ne put na kom nisam imala dovoljno volje i energije za promenu za kojom sam čeznula.“

Kejti D. | Pisac | Luna program


 Nina“Pre nego što sam upisala Tatjanin program, bila sam iscrpljena i bez energije da obavljam svoje svakodnevne aktivnosti. Posle tri meseca Tatjanine podrške i saveta kako da jedem i održavam zdrav način života, osećam se puna energije, moja koža je blistavo čista i zdrava. Izgubila sam 10 kilograma za 12 nedelja, i srećna sam što sam naučila kako da održim svoju idealnu telesnu težinu bez odricanja i dijete. Hvala Tatjani, ja sam zaista srećna što sam završila njen health coaching program i iskreno bih je preporučila svim ljudima koji najpre žele da nauče kako da se hrane zdravo, da koriguju težinu i da time promene način života na bolje.“

Nina I. | Doktor veterinarske medicine | Terra program


AAEAAQAAAAAAAAJ1AAAAJGE0NzViODJjLTRmMDgtNGUxMS1hNzRlLWM2OTgyNzYwMmEzNw

“Provela sam divno vreme sa Tatjanom za 6 meseci koliko je trajao program. Svi aspekti mog života su poboljšani, čak i neke stvari koje sam mislila da se nikada neće ostvaiti, ostvarile su se. Pre početka programa nikada nisam kuvala, tako da sam bila radoznla kako će sve to teći. Ne samo da sam počela da kuvam umesto mog muža, nego sam izgubila 10kg i postala više motivisana da ostvarim druge lične i profesionalne ciljeve. Osećam se spremnom da živim zdrav i ispunjen život.“

Nataša C. | Pravnik | Luna program


Aleksandra-Ninkovic-150x150

“Moja top tri cilja na početku šestomesečnog programa sa Tatjanom su bili da smršam, da promenim način života i da se bolje organizujem. Ponosna sam što sam uspela sve da postignem dok sam radila sa njom. Naučila sam mnogo stvari o tome kako da jedem zdravo i kako da kuvam, a takođe sam saznala za neka nova jela koje ranije nisam probala. Osećam se odlično i imam mnogo više energije nego ranije. Najvažnije od svih prednosti koje sam ostvarila završetkom ovog programa je što sam uspela da održim nove navike i sada su one sastavne deo moje svakodnevne rutine.“

Aleksandra N. |  Gimnastički trener i koreograf | Luna program


Biljana-P.-150x150

“Nakon bezbroj pokušaja različitih vrsta dijeta i pritom neuspelih pokušaja da izgubim na težini, odlučila sam da upišem Tatjanin program i postigala sam neverovatan rezultat. Izgubila sam 27kg za 4 meseca konzumiranjem zdrave i izbalansirane ishrane, jela sam po meniju koji je Tatjana napravila za mene. Jedan od najvećih dostignuća je da sam naučila kako da održim svoju težinu u budućnosti. Osećam se srećno, zdravo i samouvereno u svojoj koži. Tatjanin program mi je promenio život.“

Biljana K. | Medicinska sestra | Luna program


FullSizeRender-5-150x150“Pre nego što sam počela da radim sa Tatjanom, imala sam mnogo zdravstvenih problema. Pored viška kilograma, imala sam problema sa želucem, žučnom kesom, kožom na licu, kao i bolove u zglobovima. Tatjana me je naučila da jedem drugačije namirnice od onih koje sam jela ranije, potom da izaberem zdraviju hranu, ali najvažnije je da ne moram da gladujem kako bih smršala ili poboljšala zdravlje. Izgubila sam 10 kilograma, a moji zdravstveni problemi su značajno smanjeni, dok su neki nestali. Naučila sam kako da slušam svoje telo i da svi aspekti mog života imaju jednak uticaj na moje blagostanje.“

Nena Dž. | Zamenik direktora | Terra program


FullSizeRender-4

“Jedan od mojih osnovnih razloga upisa na health coaching program je taj što nisam znala kako da kombinujem namirnice i jedem pravilo po godišnjim dobima. Tatjana me je naučila šta da uključim u svoju svakodnevnu ishranu i kako da kombinujem sastojke da bih dobila izbalansiran obrok. Ona je neverovatan health coach sa puno znanja i razumevanja koja će vas inspirisati u svakom pogledu. Tokom programa sam naučila kako da se fokusiram na svoje ciljeve i mislim pozitivno o sebi! Ja sada volim svoje telo, a to je rezultat o kojem sam samo sanjala pre početka programa.“

Ivona S. | Međunarodni marketing menadžer | Terra program


Marija-Kopunovic-150x150“Tatjana me je naučila kako da kuvam i kombinujem različite namirnice, izgubila sam kilograme i naučila kako da se nosim sa stresnim situacijama. Uživam u kuvanju, posebno u bojama i mirisima koje nam priroda pruža. Osećam se lako, pokretno, zdravo. Vežbanje mi je postala svakodnevna navika i više ne osećam kao da mi je to obaveza. Počela sam da trčim, što pre nikada nisam bila u stanju zbog viška kilograma. Nisam imala snage, ni energije, a boleli su me i zglobovi. Pre samo nekoliko meseci nisam mogla potrčati za autobusom, ali sada – zahvaljujući novom zdravom režimu ishrane i životnom stilu, uspevam da istrčim šest kilometara bez zaustavljanja.“

Marija K. | Student | Terra program


Vojin-Panajotovic-150x150“Pre početka Tatjaninog programa, moja glavna briga bila je smanjivanje telesne težine i želja da naučim kako da se hranim zdravo. Tatjana mi je pomogla da promenim nezdrave navike u ishrani i naučila me kako da razumem signale koje mi moje telo šalje. Ona me je podstakla da naučim da kuvam i pružila mi je podršku tokom programa da ostvarim sve što sam zamislio. Edukativni materijal koji sam dobio od Tatjane je veoma koristan i s vremena na vreme ću ga prelistati da se podsetim svih važnih stvari o kojima smo govorili tokom programa. Za 12 nedelja sam izgubio 10kg i veoma sam ponosan na moj napredak u kuvanju.“

Vojin S. | Ekonomista | Terra program


10345930_743603245680391_8414482469783581348_n-150x150

“Zbog loše krvne slike, povišenih enzima jetre, dvostruko veće vrednosti triglicerida od normalnog, hroničnog umora i gojaznosti, znala sam da moram da promenim ishranu kako bih povratila svoje zdravlje. Nakon pokušaja nekoliko različitih dijeta, shvatila sam da je potrebno “nešto ozbiljnije”. Odlučila sam da se pridružim Tatjaninom tromesečnom programu zajedno sa mojom ćerkom i verujte mi, ja sam oduševljena. Za 12 nedelja sam izgubila 10kg, a nivo holesterola i enzimi jetre su se vratili u normalu. Nastavila sam da jedem zdravu hranu i nakon programa. Uspeh se može videti u činjenici da sam krenula redovno u teretanu kako bih bila više fizički aktivna, i osećam se bolje nego ikad u 53. godini.“

Snežana C. | Administrativni asistent | Terra program


Nadam se da su vas utisci mojih klijenata podstakli na razmišljanje o vašem zdravlju. Ukoliko vam je potrebna podrška da promenite loše navike i počnete da se hranite zdravije, saznajte više o Totally Wellness programima ovde ili mi se direktno obratite popunjavanjem kontakt formu u nastavku. 

Prijava za programe